Algemeen

305-10.gif

Steun je voetbalclubhttp://www.cruijffactie.nl/

Weekend weg

Wij willen iedereen van vv Titan graag bedanken voor het geweldige weekend weg wat we aangeboden hebben kregen.Zoals je kunt zien hebben we genoten!!!

Groet,
Raymond, Karin & Lotte

De RABO-Clubkas verdeelt € 100.000,=. Stem op v.v. TITAN??

De Rabobank Emmen-Coevorden organiseert de Rabo Clubkas waarbij € 100.000,= wordt verdeeld onder verenigingen en stichtingen die zich hiervoor hebben ingeschreven. De verdeling van het bedrag vindt plaats op basis van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht op de vereniging of stichting.

Voetbalvereniging TITAN heeft zich ingeschreven voor de Rabo Clubkas. Hoe gaat het in zijn werk?


Rekeninghouders van de Rabobank die tevens lid zijn van de coöperatie Rabobank Emmen-Coevorden ontvangen omstreeks 1 oktober een stembiljet. U kunt dan tussen 3 en 18 oktober op de site inloggen met een unieke code en u kunt dan 3 stemmen uitbrengen. U kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op v.v. TITAN. Uw laatste stem kunt u dan nog op een ander initiatief uit Nieuw-Weerdinge uitbrengen, bijvoorbeeld op ‘de Streekbode’ of op de Stichting Sporthal. Elke andere verdeling is natuurlijk ook mogelijk. Dat bepaalt u zelf.

Het is belangrijk dat er geen stemmen verloren gaan! Maak gebruik van uw stemrecht en haal daarmee zoveel mogelijk geld naar Nieuw-Weerdinge!

Uitslagen en standen voor Onder 9 en jonger

Zoals eerder gecommuniceerd door de KNVB, zijn de uitslagen en standen van wedstrijden Onder 9 en jonger niet meer zichtbaar op Voetbal.nl en in de KNVB Wedstrijdzaken app. Binnenkort zijn uitslagen en standen van deze betreffende teams ook op andere plekken, zoals tv en website, niet meer zichtbaar. Juist om het plezier en niet zo zeer de eindstand van de wedstrijd te benadrukken, is hier bij de jongste jeugdteams voor gekozen. Het wedstrijdprogramma van deze teams vind je natuurlijk wel terug in zowel Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app.

Agenda

305-05.gif

Vakantie

Iedereen een hele prettige zomervakantie gewenst!!
Geniet ervan en tot in augustus !

Namens vv Titan en het jeugdbestuur

Iedereen verdient een morgen toch(t)


Geplaatst: 6 juni

Afscheidswedstrijd Raymond Duitscher

Op 16 juni neemt vv Titan afscheid van Raymond Duitscher.
Raymond heeft aangegeven om na 21 seizoenen in het 1e gespeeld te hebben er mee te stoppen.
Reden voor de vv Titan om hem een gepast afscheid te geven.
Er word een wedstrijd gespeeld tussen het huidige 1e en een team Raymond.
Dit vind plaats op vrijdag 16 juni aanvang 19.45

Wij wensen jullie...

Wij wensen jullie

fijne feestdagen en een sportief 2017!!!


vv Titan

&

Jeugdbestuur NWVV/Titan

Verslag trainingskamp vv Titan

Het trainingsweekend van Titan was weer een groot succes. Dit trainingsweekend zal voornamelijk de boeken ingaan als een inspirerend, motiverend maar vooral ook een confronterend weekend.

Vrijdag 26 augustus vertrok de grote groep naar Ermerstrand. Een geweldige accommodatie stond ons op te wachten. De kamers werden al snel verdeeld, waarna de spelers en technische staf vertrokken naar het voetbalveld van vv Sleen om een pittige training af te werken.. Een essentieel onderdeel van de voorbereiding op het trainingsweekend is toch wel om trainingskleren mee te nemen, iets wat Remko Smidt presteerde om te vergeten.

lees meer »