305-10.gif

Titan 1 - WKE 1

Erik Hendriks

Namens de selectie heeft ras-Feyenoorder Erik Hendriks gisteren dit shirt ontvangen als blijk van waardering voor zijn 25 jaar lang leiderschap bij Titan 1.

Commissie “Behoud voetbal voor Nieuw-Weerdinge” van start!

Fanartikelen

De fan-artikelen van onze club zijn weer verkrijgbaar.

Sjaal € 15,00
Bal € 15,00
Mini-dress € 10,00

De artikelen zijn te koop in de kantine of bij Tegel- en keukencentrum Wolters.

Weekend weg

Wij willen iedereen van vv Titan graag bedanken voor het geweldige weekend weg wat we aangeboden hebben kregen.

Zoals je kunt zien hebben we genoten!!!

Groet,
Raymond, Karin & Lotte

Afscheidswedstrijd Raymond Duitscher

Op 16 juni neemt vv Titan afscheid van Raymond Duitscher.
Raymond heeft aangegeven om na 21 seizoenen in het 1e gespeeld te hebben er mee te stoppen.
Reden voor de vv Titan om hem een gepast afscheid te geven.
Er word een wedstrijd gespeeld tussen het huidige 1e en een team Raymond.
Dit vind plaats op vrijdag 16 juni aanvang 19.45

Verslag trainingskamp vv Titan

Het trainingsweekend van Titan was weer een groot succes. Dit trainingsweekend zal voornamelijk de boeken ingaan als een inspirerend, motiverend maar vooral ook een confronterend weekend.

Vrijdag 26 augustus vertrok de grote groep naar Ermerstrand. Een geweldige accommodatie stond ons op te wachten. De kamers werden al snel verdeeld, waarna de spelers en technische staf vertrokken naar het voetbalveld van vv Sleen om een pittige training af te werken.. Een essentieel onderdeel van de voorbereiding op het trainingsweekend is toch wel om trainingskleren mee te nemen, iets wat Remko Smidt presteerde om te vergeten.

Algemene jaarlijkse ledenvergadering v.v. Titan

Datum: vrijdag 26 augustus 2016
Plaats: Kantine v.v. Titan
Aanvang : 20.00 uur

Agenda:
02. Mededelingen en ingekomen stukken
03. Notulen vorige vergadering
04. Jaarverslag secretaris
05. Jaarverslag Jeugdsecretaris
06. Jaarverslag penningmeester
07. Verslag kascontrole commissie

pauze
08. Bestuursverkiezing
Periodiek aftredend en herkiesbaar Henk Hofman, Gerard Fuhler en Harrie Katoen
09. Benoeming nieuwe kascontrole commissie
10. Contributie verhoging

Geplaatst: 22 juni 2016

Titan bedankt Ramona Hilberts en Stef Moorman

Tijdens de jaarvergadering hebben wij, het bestuur van v.v. Titan, Ramona Hilberts bedankt voor haar inzet als jeugdvoorzitster van de vereniging.

Na 4 jaar stopt Ramona i.v.m. tijdgebrek. Zij blijft echter zijdelings betrokken bij de jeugd vanwege haar rol in de werkgroep voor het jeugdbeleidsplan. Helaas is er voor haar functie nog geen vervanger.

Ook hebben wij Stef Moorman even in het zonnetje gezet vanwege het feit dat hij zich 11 jaar lang als jeugdtrainer heeft ingezet. Momenteel spelen een aantal van ‘zijn’ pupillen in de senioren-elftallen bij zowel Titan als Nwvv.

Nog steeds speelt hij een belangrijke rol binnen onze vereniging maar wij vonden het wel gepast om zijn inzet als trainer even te benoemen.

.

Zonnepanelen

Zaterdag 21 maart 52 zonnepanelen op het dak van onze kleedkamers geplaatst.
Dit levert de komende jaren een aanzienlijke besparing op in de energiekosten.
Maximaal rendement van ca. 13 KWh.
Alle vrijwilligers en sponsoren hartelijk bedankt.

Het bestuur.