Wedstrijdprogramma jeugd / dames

Programma / uitslagen senioren

305-01.gif

Zie tevens voetbal.nl

Wedstrijden en uitslagen NWVV/Titan (KNVB widget)

305-02.gif

Data 35+ en 45+

305-07.gif

305-08.gif

Programma / uitslagen senioren

305-01.gif

Zie tevens voetbal.nl

Wedstrijdprogramma jeugd / dames

Jeugdbestuur NWVV/Titan heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne

Graag willen we de jeugd en de Dames allemaal de mogelijkheid bieden (om tegen een geringe eigen bijdrage) een clubtrainingspak (met clublogo) aan te schaffen.
Het pak is bedoeld om te dragen voor en na de wedstrijden zodat iedereen er mooi gelijk bij loopt.

Om dit te kunnen bekostigen hebben wij ons aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Van 3 tot en met 18 oktober kunnen alle leden van Rabobank Emmen-Coevorden drie stemmen uitbrengen (maximaal twee op dezelfde vereniging / instantie).

Beslis mee en steun ons via www.rabobank.nl/emmen-coevorden.

Naast NWVV/Titan doen ook v.v. Titan, Stichting Sporthal en “Stichting Dorpskrant” mee aan deze actie.

Laten we met zijn allen zorgen dat er zoveel mogelijk geld naar Nieuw-Weerdinge komt vanuit deze actie. Iedereen alvast bedankt !!

www.rabobank.nl/emmen-coevorden

Programma puppy's

Voetbalvereniging Emmerhout-Emmerschans EHS’85
Weergang 1

De RABO-Clubkas verdeelt € 100.000,=. Stem op v.v. TITAN??

De Rabobank Emmen-Coevorden organiseert de Rabo Clubkas waarbij € 100.000,= wordt verdeeld onder verenigingen en stichtingen die zich hiervoor hebben ingeschreven. De verdeling van het bedrag vindt plaats op basis van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht op de vereniging of stichting.

Voetbalvereniging TITAN heeft zich ingeschreven voor de Rabo Clubkas. Hoe gaat het in zijn werk?

Rekeninghouders van de Rabobank die tevens lid zijn van de coöperatie Rabobank Emmen-Coevorden ontvangen omstreeks 1 oktober een stembiljet. U kunt dan tussen 3 en 18 oktober op de site inloggen met een unieke code en u kunt dan 3 stemmen uitbrengen. U kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op v.v. TITAN. Uw laatste stem kunt u dan nog op een ander initiatief uit Nieuw-Weerdinge uitbrengen, bijvoorbeeld op ‘de Streekbode’ of op de Stichting Sporthal. Elke andere verdeling is natuurlijk ook mogelijk. Dat bepaalt u zelf.

Het is belangrijk dat er geen stemmen verloren gaan! Maak gebruik van uw stemrecht en haal daarmee zoveel mogelijk geld naar Nieuw-Weerdinge!