Dakkapel Warenhuis trotse nieuwe sponsor van voetbalvereniging Titan

Nieuw Weerdinge �" Na een lange zomerstop, is het voetbalseizoen in Nieuw-Weerdinge weer in volle gang. De senioren, junioren, heren en dames van voetbalvereniging Titan draaien momenteel de sportieve voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Naast de sportieve voorbereidingen, zijn ook de vrijwilligers van de vereniging druk in beweging om ook dit seizoen haar supporters, sponsoren en leden op een warme wijze te kunnen verwelkomen op Sportpark Titan.

Eén van die vrijwilligersgroepen is de sponsorcommissie. Ook dit jaar gaat de commissie van de vereniging er voor zorgen dat haar sponsoren “beloond” worden voor hun onvoorwaardelijke liefde en steun voor de club. Trots kan de sponsorcommissie bekend maken dat vanaf seizoen 2017/2018 Dakkapel Warenhuis uit Nieuw-Weerdinge aansluit bij de trouwe sponsoren van de voetbalvereniging.