Jeugdbestuur NWVV/Titan heeft zich aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne

Graag willen we de jeugd en de Dames allemaal de mogelijkheid bieden (om tegen een geringe eigen bijdrage) een clubtrainingspak (met clublogo) aan te schaffen.
Het pak is bedoeld om te dragen voor en na de wedstrijden zodat iedereen er mooi gelijk bij loopt.

Om dit te kunnen bekostigen hebben wij ons aangemeld voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Van 3 tot en met 18 oktober kunnen alle leden van Rabobank Emmen-Coevorden drie stemmen uitbrengen (maximaal twee op dezelfde vereniging / instantie).

Beslis mee en steun ons via www.rabobank.nl/emmen-coevorden.

Naast NWVV/Titan doen ook v.v. Titan, Stichting Sporthal en “Stichting Dorpskrant” mee aan deze actie.

Laten we met zijn allen zorgen dat er zoveel mogelijk geld naar Nieuw-Weerdinge komt vanuit deze actie. Iedereen alvast bedankt !!

www.rabobank.nl/emmen-coevorden