De RABO-Clubkas verdeelt € 100.000,=. Stem op v.v. TITAN??

De Rabobank Emmen-Coevorden organiseert de Rabo Clubkas waarbij € 100.000,= wordt verdeeld onder verenigingen en stichtingen die zich hiervoor hebben ingeschreven. De verdeling van het bedrag vindt plaats op basis van het aantal stemmen dat wordt uitgebracht op de vereniging of stichting.

Voetbalvereniging TITAN heeft zich ingeschreven voor de Rabo Clubkas. Hoe gaat het in zijn werk?

Rekeninghouders van de Rabobank die tevens lid zijn van de coöperatie Rabobank Emmen-Coevorden ontvangen omstreeks 1 oktober een stembiljet. U kunt dan tussen 3 en 18 oktober op de site inloggen met een unieke code en u kunt dan 3 stemmen uitbrengen. U kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op v.v. TITAN. Uw laatste stem kunt u dan nog op een ander initiatief uit Nieuw-Weerdinge uitbrengen, bijvoorbeeld op ‘de Streekbode’ of op de Stichting Sporthal. Elke andere verdeling is natuurlijk ook mogelijk. Dat bepaalt u zelf.

Het is belangrijk dat er geen stemmen verloren gaan! Maak gebruik van uw stemrecht en haal daarmee zoveel mogelijk geld naar Nieuw-Weerdinge!