Jo-13 komt te laat op stoom tegen Sleen.

Sleen - Na een goede tweede helft wist Nwvv/Titan geen punt mee te nemen naar huis en verloor het in extremis de eerste bekerwedstrijd van het seizoen.

Jo-13 kwam niet goed uit de vakantieperiode tegen het hoger geklasseerde Sleen Jo-13 want binnen de eerste minuten lag de bal al op de stip en kon doelman Wesley een vroege achterstand niet voorkomen. Na mate de wedstrijd vorderde speelde het team van trainer Rick Hendriks meer en meer de schroom van zich af maar dit vertaalde zich nog niet naar een gunstigere score, er werd gerust met een 3-0 stand.

In de tweede helft speelde Nwvv/Titan met meer klasse en strijdlust en dit was te zien op het scorebord door doelpunten van Sven en later ook Wilco. Middels een individuele actie van Niels die de diepgaande Twan in de diepte lanceerde werd het gelijk. Tegen het einde van de wedstrijd, waarbij beide ploegen met een gelijkspel tevreden mochten zijn, viel de beslissing door een schitterend schot van een aanvaller van Sleen die de bal in de kruising werkte. Het werd hierdoor een nederlaag met perspectief voor onze Jo-13, die volgende week thuis mogen aftrappen tegen Drenthina Jo-13.

Eén reactie

01. op zaterdag 1 september 2018 om 15:17 Gereageerd door Miranda
Wat een super leuke samenvatting.....