De Jo13 staat weer met beide benen op de grond.

Na meerdere overwinningen op rij weet de Jo13 weer wat verliezen is. Thuis werd er fors verloren van WKE'16 waardoor het in de achtervolging moet in de race om de titel.

Vooraf was men gewaarschuwd dat de tegenstander deze ochtend van een andere kaliber zou zijn dan bij de voorgaande competitiewedstrijden. WKE'16 was fysiek wat verder en hierdoor werd het lastig voor de ploeg van trainers Rick Hendriks en Kevin Faber om het spel te maken deze wedstrijd. Voor de ogen van een groot aantal toeschouwers kregen de gasten de overhand in de eerste helft. Dit resulteerde in twee doelpunten voor hen, waarbij Nwvv/Titan slechts enkele uitvallen kon noteren.

Na de rust bleef de tegenstander het overwicht houden en werd er voor het eerst dit seizoen meer gespeeld op eigen helft dan ver van het eigen doel op de helft van de tegenstander. Het thuispubliek zag vooral een onmachtig Jo13, dat niet dezelfde vechtlust kon laten zien als de tegenstander. Sportief gezien was het hoogtepunt van de wedstrijd een individuele actie van de linksbuiten van WKE'16, die de bal vanaf dertig meter over de doelman wist te werken. Pas in de slotfase, na zeven tegendoelpunten, vond Nwvv/Titan zelf voor het eerst het net. De eretreffer werd na de smaak van deze verslaggever iets te enthousiast gevierd, want de uitslag was deze ochtend uiteindelijk 1-7.

Het zal zaak zijn voor de Jo13 om niet nogmaals op deze manier in de fout te gaan. Het goede gevoel kan volgende week weer teruggevonden worden. De volgende wedstrijd is uit tegen de leeftijdsgenoten van DVC, aanvang 11:00 uur.