Update COVID-19

De afgelopen twee weken is er door de gehele jeugd 1x in de week getraind. Dit deels i.v.m. de besmetting op een basisschool en het verminderen van reisbewegingen. Daarnaast ook om te kijken hoe en wat m.b.t. toezichthouden en het feit dat kantine en kleedkamers ook gesloten moesten blijven. We hebben hier een weg in moeten vinden en dit is wat de besturen betreft goed gelukt.

We zijn ons er als besturen terdege van bewust dat er vanuit de KNVB en het RIVM geen restricties opgelegd zijn voor de jeugd, wij hebben anders besloten en komen hier via deze weg op terug.

Er zijn de afgelopen twee weken geen calamiteiten, besmettingen en quarantaines geweest, dit maakt dan ook dat de jeugd onder de 18 jaar vanaf volgende week weer twee keer kan gaan trainen.

Daarnaast wordt er in samenspraak met de trainers/leiders gekeken of er op de zaterdag ook een activiteit/wedstrijdje geregeld kan worden. Hierover worden de trainers/leiders binnenkort benaderd.
Wees je er wel van bewust dat als besmettingen, leden in quarantaine en calamiteiten toenemen, we misschien toch weer anders moeten gaan besluiten.

Voor de dames, die ook onder onze verantwoordelijk vallen, zal er z.s.m. duidelijkheid komen. Dit gaat na overleg met de trainers, omdat de trainingen op een andere manier ingevuld moeten worden.

Sportieve groet,
Het jeugdbestuur.

Stappenplan van de KNVB

Onderstaand het stappenplan van de KNVB over wat te doen bij een (vermoedelijke) coronabesmetting op de club.
Via deze link komt u tevens op een pagina waar antwoorden te vinden zijn op veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus en voetbal ➡️

COVID-19

We leven mee met de verenigingen die tijdelijk zijn dichtgegaan omdat er besmettingen zijn vastgesteld.
Blijf voetbal.nl en onze social media kanalen in de gaten houden.
Het is mogelijk dat in deze onvoorspelbare tijd, op het laatste moment nog wedstrijden worden afgezegd.
Heb je klachten? Blijf thuis!

Activiteiten uitgesteld tot nader orde !

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de KNVB, overheid en het RIVM zijn alle activiteiten tot nader orde uitgesteld.

Dit houdt in dat:

⁃ de kantine gesloten is
⁃ de trainingen niet doorgaan
⁃ er geen wedstrijden gespeeld worden
⁃ alle andere activiteiten in de kantine niet doorgaan

Zijn er vragen? Neem contact op met het bestuur.

Update: 31 maart 2020
Geplaatst: 16 maart 2020

MEDEDELING i.v.m. het Corona-virus

Uit voorzorg en n.a.v. het advies van de KNVB willen we bij deze aangeven dat:

⁃ de kantine per 13 maart gesloten is
⁃ de trainingen niet doorgaan
⁃ er geen wedstrijden gespeeld worden
⁃ alle andere activiteiten in de kantine niet doorgaan

Dit geldt in ieder geval tot 29 maart aanstaande

⁃ Ook willen we bij deze doorgeven dat het titanweekend op 3,4 en 5 april niet doorgaat
⁃ kaarten die al gekocht zijn kunnen weer ingeleverd worden bij “gasterij bij de Brug” , zodat u het geld terug kan krijgen

Vragen? Neem contact op met het bestuur