Meerijden wedstrijden

Eigen teams:
We willen benadrukken dat we er vanuit gaan dat er een minimaal aantal aan rijders meegaan tijdens wedstrijden.

Gasten:
We willen de verenigingen die bij ons op het sportpark hun uitwedstrijd spelen ook verzoeken om met een minimaal aantal aan rijders/begeleiders aanwezig te zijn.

Ook willen we benoemen dat er geen koffie/thee aanwezig is bij een minimaal aantal aan wedstrijden op een dag/avond.

Dit alles is om extra toeschouwers en het extra inzetten van vrijwilligers, zoveel mogelijk te beperken.

#blijfgezond #staysafe

Het jeugdbestuur

Nieuws omtrent Corona

• Tijdens de wedstrijddagen zijn er toezichthouders op het sportpark. Zo wordt er op toegezien dat de maatregelen door een ieder opgevolgd worden. Vragen? Stel ze gerust aan de toezichthouders.
  • We gaan er als vereniging van uit dat de tegenstanders met een minimaal aantal aan begeleiding (rijders) aanwezig zijn op ons sportpark.
  • Er is per team 1 kleedkamer beschikbaar. We vragen u hier rekening mee te houden.

het (jeugd)bestuur

Stappenplan van de KNVB

Onderstaand het stappenplan van de KNVB over wat te doen bij een (vermoedelijke) coronabesmetting op de club.
Via deze link komt u tevens op een pagina waar antwoorden te vinden zijn op veelgestelde vragen m.b.t. het coronavirus en voetbal ➡️

Update COVID-19

We zijn als jeugdbestuur genoodzaakt om wedstrijden van bepaalde jeugdteams te verplaatsen. We hebben nog geen besmettingen binnen de vereniging, maar er zijn wel spelers die door de voorzorgsmaatregelen in quarantaine moeten.

We gaan er vanuit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en als je klachten ervaart, dit kenbaar maakt aan je trainer/leider. Zodat indien nodig, het jeugdbestuur vervolgstappen kan ondernemen.

#staysafe #blijfgezond

Sportieve groet, het jeugdbestuur

Trainingen en wedstrijden kunnen gewoon doorgaan

Naar aanleiding van de persconferentie kunnen de trainingen en wedstrijden gewoon doorgaan.
Helaas mag er geen publiek aanwezig zijn en moet de kantine dicht blijven.

Mocht de KNVB anders beslissen of nadere informatie hebben, dan zullen we dit zo snel mogelijk communiceren.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een uitwedstrijden. Ben ik dan een toeschouwer?

Nee. Bij uitwedstrijden van jeugdleden t/m 17 jaar vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd.

Ik rijd mijn kind (t/m 17 jaar) naar een training of thuiswedstrijd. Mag ik blijven kijken?

Nee. Als uw kind sport op de eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder teambegeleiding. Zij worden dan als toeschouwer gezien en mogen dus niet blijven kijken.

Mogen sporters die klaar zijn met hun wedstrijd of training blijven kijken naar een andere training of wedstrijd?

Nee. Sporters die klaar zijn met hun eigen wedstrijd of training worden gezien als toeschouwers. Zij moeten zo snel mogelijk de sportaccommodatie te verlaten.

Bron: Rijksoverheid d.d. 28-9-2020

COVID-19

We leven mee met de verenigingen die tijdelijk zijn dichtgegaan omdat er besmettingen zijn vastgesteld.
Blijf voetbal.nl en onze social media kanalen in de gaten houden.
Het is mogelijk dat in deze onvoorspelbare tijd, op het laatste moment nog wedstrijden worden afgezegd.
Heb je klachten? Blijf thuis!

Corona advies omtrent douchen na wedstrijden en trainingen

Update Covid-19

Allereerst willen we als bestuur benoemen dat we trots zijn op onze (jeugd)leden. Omdat iedereen zich goed aan de voorzorgsmaatregelen houdt mogen we in ieder geval weer trainen en kan er voorzichtig al gekeken worden naar het nieuwe seizoen.

Helaas kunnen we de kantine nog niet openen. Zoals het nu lijkt zal de streefdatum 1 augustus zijn. We houden jullie op de hoogte.

Voor nu, blijf gezond en tot snel!

bestuur Vv Titan.

En ook de oudste jeugd en dames mogen weer trainen

Informatiebrief mbt het Corona beleid

Hallo leiders/trainers, leden & ouders,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn er nieuwe ontwikkelingen m.b.t. Corona-beleid.
Dit houdt onder andere in dat de jeugd t/m JO12 weer mag trainen vanaf 29 april. Wij zullen met deze groepen starten op 4 mei. De jeugd boven de 12 zal de komende twee weken nog niet trainen. Wij zullen op 13 mei beslissen of ook deze groepen kunnen gaan trainen
Er mag alleen gebruikt gemaakt worden van Veld 2, het veld voor de Titan-kantine. Maandag zal de JO-08 & JO-09 trainen van 18:30-19:30. Op de woensdag zal de JO-11 & JO-12 trainen van 18:30-19:30.

We zijn ons als jeugdbestuur bewust van het feit dat dit een hele nieuwe situatie is. Om alles zo goed mogelijk in goede banen te leiden hebben we deze infobrief opgezet en zijn er op de trainingsavonden 2 Corona coördinatoren naast de trainers aanwezig, welke te herkennen aan de gekleurde hesjes.