Trainingspak NWVV/Titan

In 2010 heeft het jeugdbestuur een Schijt-je-rijk actie op touw gezet. De opbrengst hiervan was bedoeld om de jeugd en de Dames voor zover mogelijk allemaal tegen een geringe eigen bijdrage te voorzien van een clubtrainingspak (jas + broek), die men bijvoorbeeld kan dragen voor en na de wedstrijd.
Naast de opbrengst van de aktie hebben we tevens enkele sponsors gevonden, die bereid waren om een gedeelte van deze kosten op zich te nemen.

Indien je nog geen trainingspak besteld hebt, maar wel graag een trainingspak wilt hebben, dan kan deze alsnog besteld worden. Om een trainingspak te passen en/of te bestellen kun je contact opnemen met Tanja Hofman. De kosten van een trainingspak zijn € 35,- (maat 128 t/m 164) en € 45,- (maat S t/m XXL), dit is inclusief clublogo.

Ook voor vragen kan er contact opgenomen worden met Tanja Hofman:
06 - 48 25 58 97 of per mail JeugdbestuurNWVVTitan op gmail punt com.

Sponsors trainingspakken NWVV/Titan:

Autobedrijf H. Tjeerdsma