Alle sterrensponsoren van voetbalvereniging Titan bekend

NIEUW-WEERDINGE - Voor een club als Titan zijn sponsoren onmisbaar. Zonder de steun van deze sponsoren zou het niet mogelijk zijn om een club als Titan uit Nieuw Weerdinge in stand te houden. Titan waardeert deze sponsoring enorm. Om de waardering uit te spreken, is de sponsorcommissie van de voetbalvereniging nieuw leven ingeblazen. Een mix van jonge en ervaren clubleden hebben samen een nieuw concept geïntroduceerd: de sterrenpakketten.

Het sterrenpakket is een pakket dat door sponsoren zelf wordt samengesteld. Hoe meer sterren, hoe groter de sponsoring. Zo kan een sponsor van het één-sterrenpakket kiezen uit de volgende sponsoring; balsponsor, advertentie TV in de kantine, advertentie website, advertentie programmablad, sponsorbord en vrienden van Titan. Het twee-sterrenpakket bevat alle eerdergenoemde mogelijke onderdelen van het één sterrenpakket. Het drie-sterrenpakket bevat alle onderdelen van het twee sterrenpakket inclusief advertentie op het nieuwe welkomstdoek bij de kantine, benoeming in de sponsortune die wordt afgespeeld bij thuiswedstrijden en extra publiciteit op lokale internetsites. Het laatste en grootste pakket is het vier-sterrenpakket. Dit pakket bevat alle eerdergenoemde onderdelen, plus een plekje op de nieuwe tenues van voetbalvereniging Titan.

Trots kan de sponsorcommissie van Titan de drie- en vier sterrensponsoren bekend maken.
De vier-sterrensponsoren hebben een plek op het splinternieuwe tenue van Titan veroverd. De vier-sterrensponsoren zijn:

Schadecentrum Rengers - Nieuw Weerdinge
Woninginrichting Wachtmeester - Nieuw Weerdinge
Autobedrijf Tjeerdsma - Nieuw Weerdinge
Tjeerdsma Tuinmachines & Gereedschappen - Nieuw Weerdinge

De drie-sterrensponsoren van Titan zijn:

Slagerij Dijkstra - Nieuw Weerdinge
XXL belettering - Nieuw Weerdinge
Postmus Hypotheken en Verzekeringen - Nieuw Weerdinge
Loonbedrijf Groenwold - Nieuw Weerdinge
Tabak installatietechniek - Ter Apel

Geen reacties

Er is nog niet gereageerd op dit nieuwsbericht. U kunt de eerste zijn:

Reageren

Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.

  • Wanneer u wilt reageren op dit bericht en dit bij voorkeur niet publiekelijk wenst te doen, kunt u middels het contactformulier reageren op de berichtgeving;
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze versleuteld weergegeven worden om te verhinderen dat u het slachtoffer wordt van spam-bots.