Titan en Hilgen Bolk Installatietechniek (HBI) gaan samenwerking aan


Nieuw Weerdinge - Ook voor voetbalvereniging Titan is de zomerstop voorbij en wordt er gestreden voor een prachtig sportief resultaat in de derde klasse. Na twee wedstrijden staan de mannen van Marcel Smelt met vier punten op een derde positie. In de slotminuten werd afgelopen zondag een 2-1 voorsprong tegen SVV ’04 weggegeven waardoor Titan de punten moest delen. Een kleine tegenvaller in een verder prachtig seizoen: want ook naast het veld boeken de Nieuw-Weerdingers successen.

Complete outfit
Titan speelt haar wedstrijden dit seizoen namelijk in een compleet nieuw tenue, verzorgd door de vier-sterrensponsoren van de club. Daarnaast vindt de warming-up plaats in prachtige inloopshirts en- jacks, verzorgd door verschillende drie-sterrensponsoren. Ook voor en na wedstrijden lopen de heren van Titan er netjes bij, met dank aan sponsoren die prachtige presentatiepakken beschikbaar stelden.

Sporttassen
Het enige wat tot nu toe ontbrak aan de outfit, waren sporttassen. Tot Hilgen Bolk Installatietechniek om de hoek kwam. HBI wordt drie-sterrensponsor en levert de gehele selectie nieuwe sporttassen. Titan en de sponsorcommissie danken HBI en alle andere sponsoren hartelijke voor de samenwerking en steun: “Jullie zijn onmisbaar”, aldus de voetbalvereniging.

Geen reacties

Er is nog niet gereageerd op dit nieuwsbericht. U kunt de eerste zijn:

Reageren

Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.

  • Wanneer u wilt reageren op dit bericht en dit bij voorkeur niet publiekelijk wenst te doen, kunt u middels het contactformulier reageren op de berichtgeving;
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze versleuteld weergegeven worden om te verhinderen dat u het slachtoffer wordt van spam-bots.