Zevenklapper van de Jo13 tegen Twedo.

Beide teams hadden nog niet gewonnen en dus was er tijdens de laatste bekerwedstrijd alleen nog maar sportieve eer te behalen voor de Jo13. In een eenzijdige wedstrijd werd er flink gescoord en stond er na de wedstrijd 7-0 op het scorebord.


Vanaf minuut één was er een duidelijk kwaliteitsverschil merkbaar tussen de leeftijdsgenoten van Nwvv/Titan en Twedo. Dit resulteerde nog niet gelijk in doelpunten maar wel in een enorm veldoverwicht voor de ploeg van Rick Hendriks en Kevin Faber. Na veel doelpogingen van afstand werd er uiteindelijk beter voetbal gespeeld wat leidde tot doelpunten van Niek Setz, Julian Luiten en Niels Rengers.

Na de rust verving laatstgenoemde de andere gelegenheidsdoelman Rick Dol. Het spel liet toe om veelvuldig te wisselen en dit werd toen ook gedaan, dit kwam de kwaliteit van de wedstrijd niet ten goede. Wel was er de mogelijkheid voor Jo11 speler Senna Kruise om zijn debuut te maken. In korte tijd werd er uitgelopen naar 7-0 door Damian Potze, Wilco van den Heuvel, Niek van Klinken en nogmaals Niek Setz.

Volgende week begint de competitie uit tegen Hoc om 13:00 uur.

Geen reacties

Er is nog niet gereageerd op dit nieuwsbericht. U kunt de eerste zijn:

Reageren

Houd reacties relevant aan het onderwerp en wees redelijk en billijk naar anderen. Houd je bij het plaatsen van een reactie aan de Nederlandse wet.

  • Wanneer u wilt reageren op dit bericht en dit bij voorkeur niet publiekelijk wenst te doen, kunt u middels het contactformulier reageren op de berichtgeving;
  • Indien u er voor kiest uw emailadres weer te geven, zal deze versleuteld weergegeven worden om te verhinderen dat u het slachtoffer wordt van spam-bots.