Infowijzer Noord 19-20

Er zijn veel spelers, vrijwilligers en ouders die voor het eerst in de begeleiding van een team actief worden en die hebben uiteraard nog veel vragen. De KNVB heeft daarom een informatiewijzer samengesteld om in één overzicht de belangrijkste regels per speelniveau aan te geven. Je vindt hier de infowijzers van zowel het lopende seizoen 2018/'19, als het komende seizoen 2019/'20.

In één opslag zijn de regels voor bepaalde teams in de diverse klassen te zien. Bijvoorbeeld hoe vaak je mag wisselen, of er doorgewisseld mag worden en of er eventueel wedstrijden verplaatst kunnen worden.

.

Infowijzer Noord 19-20