Nieuwe kleding

Hallo allen,

Ondertussen heeft (bijna) iedereen een nieuw tenue ontvangen.

De JO19 nog niet omdat ze net nieuw gesponsorde shirts hebben gekregen, die mogen binnenkort wel nieuwe sokken halen maar broekje + shirt komt later.
En de Vrouwen 2 en Vrouwen 3 zullen binnenkort ook nog hun nieuwe tenue op mogen halen.
De datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt.

Zoals iedereen gezien heeft hebben we nu shirts met korte mouw.
In de wat koudere periode is het fijn om daar een thermo shirt onder te doen.

Omdat we als vereniging graag allemaal dezelfde kleding willen hebben bij deze het verzoek om witte thermo shirts aan te schaffen.
Dit kan via ons als vereniging maar mag ook op eigen gelegenheid gedaan worden.
Via Klupp (onze kledingleverancier) zijn de kosten daarvoor € 22,-.
Mocht je hier belang bij hebben dan het verzoek om dit aan te geven bij Gea Moorman (of in de winkel van Tegelcentrum Wolters) zodat we de bestelling hiervoor kunnen gaan doen.
Hou er rekening mee dat er een levertijd op zit.

Een shirt eronder is dus toegestaan maar wel in de kleur wit !