BELLEN VOOR STEMCODE RABO-CLUBSUPPORT

Er is wat mis gegaan bij de RABOBANK.

Wij hebben vernomen dat nog bijna niemand in Nieuw-Weerdinge een stemcode heeft ontvangen voor RABO-Clubsupport. Dat is zeer vervelend voor ons als deelnemers, aangezien het veel geld voor onze kas kan opleveren.
Als jij geen stemcode per post of per email hebt gekregen dan kun je deze per telefoon opvragen bij de Rabobank Emmen, telefoon 0591-680680. Hierbij aangeven dat je belt over RABO-CLUBSUPPORT en vragen naar afdeling communicatie. Je ontvangt dan een stemcode per mail. Dit geldt alleen als jij lid bent van de RABOBANK. Elke stem vertegenwoordigt een fors bedrag voor Titan en/of onze jeugdafdeling.
Stemmen kan nog tot 11 oktober.
Dus graag deze actie ondersteunen en bel naar de RABOBANK. Doen!!!!!!