Kaartenactie FC Groningen

FC Groningen biedt leden en betrokkenen van amateurverenigingen aangesloten bij het Amateurconvenant de mogelijkheid om voordelig een thuiswedstrijd van de FC te bezoeken.
Volgende week zondag is de eerste kaartenactie, waarbij een actietarief geldt van € 10,00 per stuk.

Het gaat om de volgende wedstrijd:
- FC Groningen – Sparta Rotterdam (zondag 20 oktober, aanvang 14.30 uur)

5 eenvoudige stappen om de kaarten aan te schaffen:
Stap 1: Kaarten kunnen besteld worden via http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/nwvv-titan
Stap 2: Maak een account aan indien je nog geen account hebt
Stap 3: Kies in het bestelproces voor een vak waar € 18,00 bij staat (Koeman tribune)
Stap 4: Ga naar afrekenen. Er wordt een korting van € 8,00 verrekend, je hoeft dus slechts €10,00 per kaart te betalen
Stap 5: De kaart(en) worden verstuurd als E-ticket