Kaartenactie FC Groningen

Omdat wij een partnervereniging van FC Groningen zijn, kun je bij geselecteerde thuiswedstrijden tegen een gereduceerd tarief kaarten aanschaffen.
Voor slechts €10,- kun je al naar een thuiswedstrijd van FC Groningen.

Klik hier om je €10,- kaart te kopen!

De volgende wedstrijd is:
- FC Groningen – FC Utrecht (zondag 8 december, aanvang 14.30 uur)

5 eenvoudige stappen om de kaarten aan te schaffen:
Stap 1: Kaarten kunnen besteld worden via http://kaartverkoop.fcgroningen.nl/nwvv-titan
Stap 2: Maak een account aan indien je nog geen account hebt
Stap 3: Kies in het bestelproces voor een vak waar € 18,00 bij staat (Koeman tribune)
Stap 4: Ga naar afrekenen. Er wordt een korting van € 8,00 verrekend, je hoeft dus slechts €10,00 per kaart te betalen
Stap 5: De kaart(en) worden verstuurd als E-ticket