Afsluiting seizoen 2019 - 2020 + ouderavond

Beste jeugdleden en ouders / verzorgers,

Afsluiting seizoen 2019 – 2020
Helaas was het dit jaar niet mogelijk om vanuit de vereniging een afsluiting van het seizoen te organiseren. Het jeugdkamp kon geen doorgang vinden en ook de uitjes voor de jongste jeugd kunnen – vanuit de vereniging zelf – niet door gaan.

Om toch iets te kunnen doen vanuit de vereniging hebben we als jeugdbestuur besloten om een bijdrage beschikbaar te stellen voor de teams om zelf een activiteit te organiseren als afsluiting van het seizoen.
De leiders en trainers hebben hier ondertussen bericht van gehad.

De bijdrage komt uit de activiteitenpot waar jullie als jeugdleden en ouders / verzorgers - en niet te vergeten ook de leiders en trainers - je best voor gedaan hebben door mee te helpen met de diverse acties die wij georganiseerd hebben (waaronder de sponsorloop, jaarmarkt, bolchrysantenactie en niet te vergeten onze oliebollenactie).

Ouderavond
Op woensdagavond 2 september is het de bedoeling dat we – mits de maatregelen het toelaten – een ouderavond organiseren. Het is de bedoeling om op deze avond kort terug te blikken op het seizoen 2019-2020 en om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Zet deze datum dus alvast in jullie agenda !
Eind augustus zullen we via de website / Facebook hier meer over laten weten.

Een sportieve groet,
Jeugdbestuur NWVV/Titan