Update bestuur

Start voorbereiding:
Op 9 augustus start de eerste training voor de selectie.
De jeugd zal in de week van 17 augustus starten.

Kantine
De kantine is de afgelopen weken aangepakt. Naast het sausen en het “opruimen van de wand”, is de kantine ook ingericht op de 1,5 meter-maatregel. Zodat de kantine op 9 augustus weer open kan.

Vrijwilligers:
We hebben net als voorgaande jaren vrijwilligers nodig in verschillende functies. Heb je wat tijd over en wil je de club ondersteunen? Neem even contact op met het bestuur.