Titan 1 neemt wederom deel aan het Orgon toernooi ter voorbereiding op het nieuwe seizoen ⚽️

Het Orgon-toernooi zal worden gehouden op vrijdag 14 en zondag 16 augustus 2020. Voor dit toernooi zullen de dan geldende richtlijnen van het RIVM van toepassing zijn.

Het toernooi is ooit in het leven geroepen met als doel om de deelnemende eerste selecties van regionale verenigingen een aantal oefenwedstrijden te bieden ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. Dit toernooi wordt georganiseerd in het laatste weekend van de bouwvakantie, het moment dat de supporters weer graag willen zien hoe de nieuwe samenstelling van hun eerste selectie presteert.

Dit jaar wordt het toernooi extra bijzonder omdat de toernooisponsor Orgon advies en administratie 25 jaar bestaat. Op de vrijdagavond speelt ieder team 1 wedstrijd van 2 x half uur. Op de zondag hebben alle wedstrijden een speeltijd van 45 minuten zonder wisselen van speelhelft.