NWVV/Titan doet mee aan de Rabo ClubSupport

NWVV/Titan doet mee aan de Rabo ClubSupport actie

Stem op ons! Help ons aan nieuwe trainingspakken voor onze spelers!

Een team is herkenbaar aan eenduidigheid wat te kenmerken is aan het tenue en bijpassende trainingspakken. We hebben 2 jaar terug een prachtige actie gehad waarbij de spelers door middel van een zeer geringe bijbetaling een mooi trainingspak konden aanschaffen. Graag willen we weer zo’n mooie actie opzetten! Kinderen groeien immers snel! Hiervoor kunnen we de financiële ondersteuning van de Rabo Clubsupport goed gebruiken.

Elke stem is geld waard! Stem jij/stemt u op ons?

Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Emmen/Coevorden kunnen van 5 tot en met 24 oktober hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden voor het eerst ook stemmen via de Rabo App.

Via deze link komt u/kom je rechtstreeks op onze pagina waar u uw /je je stem kunt uitbrengen op ons!

Nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu een lidmaatschap aan, zodat u/je straks uw/jouw stem uit kunt brengen.

Kunnen wij rekenen op uw/jouw stem?

Onze spelers zeggen alvast heel hartelijk dank!