Update COVID-19

We zijn als jeugdbestuur genoodzaakt om wedstrijden van bepaalde jeugdteams te verplaatsen. We hebben nog geen besmettingen binnen de vereniging, maar er zijn wel spelers die door de voorzorgsmaatregelen in quarantaine moeten.

We gaan er vanuit dat iedereen zich aan de maatregelen houdt en als je klachten ervaart, dit kenbaar maakt aan je trainer/leider. Zodat indien nodig, het jeugdbestuur vervolgstappen kan ondernemen.

#staysafe #blijfgezond

Sportieve groet, het jeugdbestuur