U kunt tussen 5 en 25 oktober stemmen op Voetbalvereniging TITAN voor de RABO ClubSupport!

Zie ook de andere berichten.

Er zijn 3 mogelijkheden:

1. U heeft van RABO een brief ontvangen met een stemcode.

Ga dan naar https://www.rabo-clubsupport.nl/stemcode , vul de ontvangen code in en volg de instructies.

Je kunt ‘Voetbalvereniging‘TITAN’ en ‘NWVV/Titan’ opzoeken, en ook nog een derde toevoegen, bijvoorbeeld ‘de Streekbode’, ‘Stichting Sporthal’ of een ander Nieuw-Weerdinger initiatief.

Vervolgens kun je TITAN en de jeugd elk 2 stemmen geven en de laatste aan je derde keuze.

2. Je hebt geen brief ontvangen, maar bent wel lid.

Ga dan naar jouw RABO Internetbankieren of de RABO app. Klik op ‘Zelf regelen’ en dan ‘Mijn lidmaatschap’. Doorloop dan weer de bij 1 beschreven procedure.

3. Je bankiert wel via de RABO-bank, maar je bent nog geen [gratis] lid van de RABO-bank.

Ga dan naar jouw RABO Internetbankieren of de RABO app. Klik op ‘Zelf regelen’ en dan ‘Mijn lidmaatschap’. Hier kun je alsnog gratis lid worden van de RABO-bank. Vervolgens kun je ook je stemmen uitbrengen. Mogelijk moet je even wachten, maar dan kun je weer de bij 1 beschreven procedure doorlopen.