Doe mee met Rabo ClubSupport!

Hoe kan ik stemmen op mijn favoriete club?

Vanaf 4 oktober kun je stemmen via de Rabo App. Ga naar het overzicht van deelnemende clubs, selecteer je drie favorieten en stemmen maar! We ontvangen je stem graag voor 25 oktober.

Waarom mag je alleen stemmen op een club als je lid bent van Rabobank?
Rabobank is een coöperatie. Dat betekent onder andere dat we leden hebben én een deel van onze winst teruggeven aan de maatschappij. Als lid mag je meebeslissen welke maatschappelijke initiatieven we ondersteunen. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo app

Ik ben nog geen lid. Hoe kan ik lid worden?
Leuk als je ook meedoet! Onder ‘Lidmaatschap’ lees je wat het inhoudt én kun je je meteen aanmelden. Lid worden kan heel eenvoudig via de Rabo app. Lid worden is gratis en het mooie is: daarna mag je meteen stemmen op je favoriete club.

Ik sta bij een andere lokale bank ingeschreven dan mijn club. Kan ik dan wel op mijn club stemmen?
Nee, helaas niet. Je kunt alleen op clubs stemmen die zijn aangesloten bij dezelfde lokale bank als jezelf.

Waarom heb ik geen stemcode ontvangen?
Je kunt alleen stemmen via de app of als je bent ingelogd op onze website. Daarom heb je geen stemcode meer nodig.