Maatregelen binnen Titan

Aangezien er sinds afgelopen zaterdag nieuwe maatregelen van kracht zijn, willen we een ieder via deze weg op de hoogte brengen van de geldende maatregelen binnen Titan:
• Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
• Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
• In de kantine is een CTB voor alle personen van 18 jaar en ouder verplicht.
• Ook zijn vaste zitplaatsen verplicht in de kantine.
• Het afhalen van eten/drinken bij een afhaalpunt (binnen) mag zonder CTB maar met mondkapje.
• De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.
Deze maatregelen zijn van toepassing tot 4 december.