Doneer een bal (Ballenactie)

Deze week starten we bij vv Titan met de Ballenactie. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Daarom komen we in actie!

Iedereen die vv Titan een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo willen we er samen voor zorgen dat het balletje gewoon kan blijven rollen bij vv Titan.

Doneer een bal
Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
www.ballenactie.nl/vvtitan

Actie doorsturen
Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!