Jeugdafdeling

NWVV/Titan is een samenwerkingsverband van twee voetbalverenigingen (NWVV en vv Titan ) uit Nieuw-Weerdinge welke is opgericht op 1 juli 1989.
De jeugdteams en de dames spelen onder de vlag van NWVV/Titan.
De clubkleuren zijn rood, wit en blauw.

Gegevens dagelijks jeugdbestuur:

Vacant
E-mail: VoorzitterNWVVTitan op gmail punt com

Marianne Stavast
E-mail: SecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Marianne Stavast
Drentse Mondenweg 17
7831 JA Nieuw-Weerdinge
E-mail: LedenNWVVTitan op gmail punt com

Wedstrijdsecretaris
Jolanda Smidt
0591 - 52 12 42 / 06 - 34 38 21 80
E-mail: WedstrijdsecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Tanja Hofman
Weerdingerkanaal nz 96
7831 HG Nieuw-Weerdinge
E-mail: JeugdbestuurNWVVTitan op gmail punt com

Overige telefoonnummers:
Kantine NWVV 0591 - 52 27 27
Kantine Titan 0591 - 52 17 82
Sporthal “de Mondenhal” 0591 - 52 13 77

Laatst gewijzigd: 6 juli 2016

Rabobank Clubkas Campagne

Maandag 2 juli, werden wij voor de 2e keer, door de Rabobank uitgenodigd voor de finale-avond van de Rabo Clubkas Campagne. Vorig jaar zaten we nog in de kleine zaal, maar doordat er dit jaar 200 verenigingen waren aangemeld, ging dat niet meer passen. Het was een volle bak in de grote zaal. Na een kort openingswoord van directievoorzitter Wortelboer nam cabaretier/zanger Arno van der Heyden wederom de presentatie van de avond over. Op fantastische wijze werden de cheque's per categorie geopend.

Dankzij 89 stemmen gingen wij tevreden naar huis met een cheque ter waarde van € 765,40. Namens het jeugdbestuur willen wij alle stemmers bedanken voor hun steun.

Wat is de Rabobank Clubkas Campagne?

Jaarlijks stelt onze bank een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. De voorwaarde is wel dat de vereniging of stichting bij onze bank bankiert. Onze leden beslissen hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Emmen-Coevorden hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Hoe werkt de Clubkas Campagne?

Rabobank Emmen-Coevorden had voor 2018 € 100.000,- (incl. BTW en schenkingsrecht) beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Dit bedrag mochten de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die deelnemen. De leden die vóór 1 mei 2018 lid waren kregen drie stemmen. Op die manier mochten de leden van onze bank beslissen in de verdeling van het beschikbaar gestelde budget. De stemkaart met de unieke stemcode werd met de post bezorgd.

Concept indelingen | Seizoen 2018/ 2019

Concept indelingen Dames en meisjes

Concept indelingen junioren

Concept indelingen pupillen

Ouders langs de lijn, fijn dat ze er zijn!

Daarom 15 tips voor ouders:

1. Geef blijk van belangstelling door aanwezig te zijn bij wedstrijden en ondersteun je kind met positieve aanmoedigingen.
  2. Blijf altijd positief, juist bij verlies, wordt niet boos, de volgende keer beter.
  3. Help je kind meer zelfvertrouwen te krijgen.
  4. Laat je kind sport doen op zijn eigen niveau.
  5. Benadruk het plezier in voetballen, voetballen is meer dan winnen of verliezen, er is ook samenspel, vriendschap, conditie, uithoudingsvermogen en respect.
  6. Samen doen en samen spelen, inzetten voor elkaar is net zo belangrijk dan winnen.
  7. Applaudisseer voor goed spel van je kind maar ook voor dat van de tegenstander.
  8. Wees vriendelijk tegenover alle andere ouders.
  9. Trek de scheidsrechter nooit in twijfel.
  10. Laat het coachen over aan de trainer.
  11. Blijf te allen tijde achter het leun-hekwerk, dus niet op het voetbalveld komen, niet in de dug-out gaan zitten!
  12. Rook niet langs de lijn, u geeft daarmee een heel slecht voorbeeld aan uw voetballende kind(eren).
  13. Gooi rommel zoals koffiebekertjes e.d. in de daarvoor bestemde vuilnisbakken en zeg er iets van als iemand dit niet doet. Sociale controle is belangrijk, als u op een normale wijze iets zegt van ongewenst gedrag dan zal dat alleen maar winst opleveren.
  14. Vloek niet, scheldt niet en gebruik geen enge ziektes om frustratie af te reageren. Misschien staat er wel iemand in het veld of naast u die persoonlijk met ernstige ziekte is of wordt geconfronteerd!
  15. Denk eens na over een functie binnen de vereniging. Het is geen ‘gewone’ zaak dat alles altijd maar weer goed geregeld is bij de club. Daar zijn veel vrijwilligers voor nodig. Denk en doe mee met de club!! Er is veel te doen, de club kan uw hulp goed gebruiken!

Ouders

Ouders zijn bijzonder belangrijk. Zij zijn nodig voor het vele vrijwilligerswerk, autovervoer, het wassen van de kleding en de kinderen.
De kinderen plezier in het voetbal geven staat voorop en ouders dienen daarbij een positieve bijdrage te leveren. Toejuichen en positief stimuleren is een goede zaak, maar laat technische en tactische aanwijzingen over aan de leiders.

De basis elf !

Bij NWVV & Titan

1. VLOEKEN en SCHELDEN we niet en maken we geen racistische opmerkingen.
2. Praten we MET elkaar, NIET over elkaar.
3. Gedragen we ons correct en sportief.
4. Spreken we ELKAAR aan op verkeerd gedrag.
5. Accepteren we beslissingen van Scheidsrechters (ook als je het er niet mee eens bent).
6. Verzorgen we KLEDING, materiaal én kleedkamers (thuis én uit).
7. Genieten we van elkaars acties EN accepteren elkaars fouten.
8. Zijn we ALTIJD op tijd (wedstrijden en trainingen).
9. Respecteren we het werk van de onmisbare vrijwilligers.
10. Roken en drinken we niet vóór en direct na de wedstrijden en trainingen.
11. Veroorzaken we geen overlast op het complex of daarbuiten.

Organogram NWVV/Titan

Jeugdbestuur NWVV/Titan