Infowijzer Noord 19-20

Er zijn veel spelers, vrijwilligers en ouders die voor het eerst in de begeleiding van een team actief worden en die hebben uiteraard nog veel vragen. De KNVB heeft daarom een informatiewijzer samengesteld om in één overzicht de belangrijkste regels per speelniveau aan te geven. Je vindt hier de infowijzers van zowel het lopende seizoen 2018/'19, als het komende seizoen 2019/'20.

In één opslag zijn de regels voor bepaalde teams in de diverse klassen te zien. Bijvoorbeeld hoe vaak je mag wisselen, of er doorgewisseld mag worden en of er eventueel wedstrijden verplaatst kunnen worden.

.

Infowijzer Noord 19-20

Wedstrijdprogramma jeugd / dames

Programma / uitslagen senioren

305-01.gif

Zie tevens voetbal.nl

7x7 vrijdagavond

29 maart (alleen de Vrouwen)

Wedstrijden en uitslagen NWVV/Titan (KNVB widget)

305-02.gif

Fietstocht 1e pinksterdag!

Programma / uitslagen senioren

305-01.gif

Zie tevens voetbal.nl

Om de uitslagen te zien klik je op het hokje met 0:0

Afmelding (jeugdlid / dameslid)

Afmelding
Het seizoen / contributiejaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.
Indien men tussentijds het lidmaatschap wenst te beëindigen moet de contributie voor het gehele seizoen betaald worden.

Het opzeggen van het lidmaatschap / afmelden dient schriftelijk te gebeuren bij:
* de ledenadministratie, LedenNWVVTitan op gmail punt com (voor jeugdleden / Dames)

Geplaatst op: 1 juli 2013

Puppyvoetbal