Programma puppy's (bij EHS)

Jeugdkamp vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni 2020

Dit seizoen willen we weer gezamenlijk met alle jeugdleden (JO10 tot en met de JO19) op jeugdkamp.
Het jeugdkamp zal plaatsvinden van vrijdag 5 juni tot en met zondag 7 juni 2020.

Om te kijken hoeveel animo hiervoor is, hebben de leiders / trainers afgelopen week de aanmeldingsformulieren hiervoor ontvangen en als het goed is ondertussen uitgedeeld aan jullie.

Het verzoek om dit formulier in te vullen en uiterlijk zaterdag 21 september aanstaande in te leveren bij jullie eigen trainer / leider, ook als je niet meegaat.

Een sportieve groet,
Namens de jeugdkampcommissie 2020

Titan 45+1

VR2

VR30+1

Nieuwe kleding

Hallo allen,

Ondertussen heeft (bijna) iedereen een nieuw tenue ontvangen.

De JO19 nog niet omdat ze net nieuw gesponsorde shirts hebben gekregen, die mogen binnenkort wel nieuwe sokken halen maar broekje + shirt komt later.
En de Vrouwen 2 en Vrouwen 3 zullen binnenkort ook nog hun nieuwe tenue op mogen halen.
De datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt.

Zoals iedereen gezien heeft hebben we nu shirts met korte mouw.
In de wat koudere periode is het fijn om daar een thermo shirt onder te doen.

Omdat we als vereniging graag allemaal dezelfde kleding willen hebben bij deze het verzoek om witte thermo shirts aan te schaffen.
Dit kan via ons als vereniging maar mag ook op eigen gelegenheid gedaan worden.
Via Klupp (onze kledingleverancier) zijn de kosten daarvoor € 22,-.
Mocht je hier belang bij hebben dan het verzoek om dit aan te geven bij Gea Moorman (of in de winkel van Tegelcentrum Wolters) zodat we de bestelling hiervoor kunnen gaan doen.
Hou er rekening mee dat er een levertijd op zit.

Een shirt eronder is dus toegestaan maar wel in de kleur wit !

Wedstrijdprogramma jeugd / dames

Om de uitslagen te zien klik je op het hokje met 0:0

Programma / uitslagen senioren

Om de uitslagen te zien klik je op het hokje met 0:0

Wedstrijd Titan 1 - Pekelder Boys 1 verplaatst !

Let op: De wedstrijd van zondag as. is op verzoek van de bezoekers uitgesteld.
Deze wordt nu gespeeld op donderdag 26 september om 19.30

Nieuws van het Raymond Duitscher Toernooi !

Nieuws!

Het toernooi van 2020 wordt gespeeld op 26, 27 en 28 juni!

Helaas hebben Mark en Michel aangegeven te zullen stoppen. Super bedankt heren voor jullie inzet en enthousiasme.

We hebben Stefan en Thijs benaderd om plaats te nemen in de commissie, heren... welkom!

Op naar de voorbereidingen!

De leeftijdscategorieën die aankomend jaar op het toernooi zullen spelen zijn: JO9, JO10, JO11, JO12, JO13, JO14, JO15, JO17, JO19, Vrouwen en Vrouwen 30+.

Heb je nu al belangstelling? Stuur een PB en we nemen contact met je op!

Zie Facebook: www.facebook.com/RaymondDuitscherToernooi