En ook de oudste jeugd en dames mogen weer trainen

Informatiebrief mbt het Corona beleid

Hallo leiders/trainers, leden & ouders,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie zijn er nieuwe ontwikkelingen m.b.t. Corona-beleid.
Dit houdt onder andere in dat de jeugd t/m JO12 weer mag trainen vanaf 29 april. Wij zullen met deze groepen starten op 4 mei. De jeugd boven de 12 zal de komende twee weken nog niet trainen. Wij zullen op 13 mei beslissen of ook deze groepen kunnen gaan trainen
Er mag alleen gebruikt gemaakt worden van Veld 2, het veld voor de Titan-kantine. Maandag zal de JO-08 & JO-09 trainen van 18:30-19:30. Op de woensdag zal de JO-11 & JO-12 trainen van 18:30-19:30.

We zijn ons als jeugdbestuur bewust van het feit dat dit een hele nieuwe situatie is. Om alles zo goed mogelijk in goede banen te leiden hebben we deze infobrief opgezet en zijn er op de trainingsavonden 2 Corona coördinatoren naast de trainers aanwezig, welke te herkennen aan de gekleurde hesjes.

JO8 t/m JO12 mag weer trainen !

Dames gezocht NWVV Titan

Nieuws van het Raymond Duitscher Toernooi !

Raymond Duitscher Toernooi 2020

Door de voorzorgsmaatregelen van het RIVM, de regering en de KNVB zijn wij genoodzaakt om het RD-Toernooi niet door te laten gaan.
Het Raymond Duitscher Toernooi stond gepland voor 26, 27 en 28 juni.

We hopen er volgend jaar weer een sportief en gezellig toernooi van te kunnen maken

Raymond Duitscher Toernooi - commissie.

Competities amateurvoetbal niet hervat

Met het oog op de dinsdag door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB na beraad besloten dat de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer worden hervat.

Dat geldt voor de mannen, vrouwen en jeugd, in de zaal en op het veld, op alle amateurniveaus* en in heel Nederland. Door de nieuwe overheidsmaatregelen is het niet meer toegestaan om tot en met 28 april te voetballen.

Bron: KNVB

Activiteiten uitgesteld tot nader orde !

In overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de KNVB, overheid en het RIVM zijn alle activiteiten tot nader orde uitgesteld.

Dit houdt in dat:

⁃ de kantine gesloten is
⁃ de trainingen niet doorgaan
⁃ er geen wedstrijden gespeeld worden
⁃ alle andere activiteiten in de kantine niet doorgaan

Zijn er vragen? Neem contact op met het bestuur.

Update: 31 maart 2020
Geplaatst: 16 maart 2020

Vrijwilligersavond NWVV/Titan gaat niet door !!!

De vrijwilligersavond komende zaterdag gaat niet door !

MEDEDELING i.v.m. het Corona-virus

Uit voorzorg en n.a.v. het advies van de KNVB willen we bij deze aangeven dat:

⁃ de kantine per 13 maart gesloten is
⁃ de trainingen niet doorgaan
⁃ er geen wedstrijden gespeeld worden
⁃ alle andere activiteiten in de kantine niet doorgaan

Dit geldt in ieder geval tot 29 maart aanstaande

⁃ Ook willen we bij deze doorgeven dat het titanweekend op 3,4 en 5 april niet doorgaat
⁃ kaarten die al gekocht zijn kunnen weer ingeleverd worden bij “gasterij bij de Brug” , zodat u het geld terug kan krijgen

Vragen? Neem contact op met het bestuur

Betaling eigen bijdrage jeugdkamp

Enige tijd geleden zijn de mails de deur uit gegaan met betrekking tot de eigen bijdrage voor het jeugdkamp.

Mocht u niet willen sparen en het bedrag in één keer willen overmaken?
Wilt u dit dan doen voor 15 april op rekeningnummer IBAN NL68RABO0345900928 t.n.v. Jeugdbestuur NWVV/Titan.
Dit onder vermelding van de “naam” van het jeugdlid en het “team” waarin men speelt.

Ook kan het bedrag in drie gedeeltes gespaard worden (5 euro per maand) in de maanden februari, maart en april. Dit gaat via de eigen trainer/leider.

Vragen?
Neem dan contact op met:
Tanja Hofman,
Tel.: 06 – 48 25 58 97
Mail: JeugdbestuurNWVVTitan op gmail punt com