Jeugdafdeling

NWVV/Titan is een samenwerkingsverband van twee voetbalverenigingen (NWVV en vv Titan ) uit Nieuw-Weerdinge welke is opgericht op 1 juli 1989.
De jeugdteams en de dames spelen onder de vlag van NWVV/Titan.
De clubkleuren zijn rood, wit en blauw.

Gegevens dagelijks jeugdbestuur:

Vacant
E-mail: VoorzitterNWVVTitan op gmail punt com

Vacant
E-mail: SecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Wedstrijdsecretaris
Tina Heijne
E-mail: WedstrijdsecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Tanja Hofman
Weerdingerkanaal nz 96
7831 HG Nieuw-Weerdinge
E-mail: JeugdbestuurNWVVTitan op gmail punt com

Overige telefoonnummers:
Kantine NWVV 0591 - 52 27 27
Kantine Titan 0591 - 52 17 82
Sporthal “de Mondenhal” 0591 - 52 13 77

Laatst gewijzigd: 8 november 2020

Voetbaldag jeugd NWVV/Titan, 28 november

Zowel aan Nwvv als aan Titan kant verzamelde de jeugd zich voor een potje voetbal.
De velden lagen er weer keurig bij en alles was keurig klaargezet om van start te gaan. Gras lekker kort en het was droog. Bij deze een dank aan de vrijwilligers die dit hebben klaargespeeld.
Door de jongste spelers werd het toernooi doorgezet. Tussen de jo12 en Jo13 werd weer fanatiek gestreden voor de punten. Ook hier de nodige doelpunten.
De jo-09 gestart en geeindigd met het spelen van Wc tikkertje. Afgewisseld met een beker ranja , geserveerd door Dennis. Spelregels kun je halen bij L Rengers.

In plaats van op klein veld is gekozen voor de oudsten op het grote veld te gaan spelen. De jo15 – jo17 – jo19 gemengd opgesteld door de coaches op. De gele en roze hesjes werden ingeruild voor de shirts van NWVV en Titan. Bij deze de besturen bedankt voor het lenen.
De eerste helft was het even weer aftasten op groot veld. Al gauw werden de eerste acties verzilverd met een doelpunt. Aan beide kanten vielen de gaten en deed het buitenspel regel ook mee. Wel even weer wennen. Onder de begeleiding van scheids A Timmerman werden aan beide kanten de nodige doelpunten gezet. Ook had vlaggenist M Rengers het erg druk. De vlaggenist aan de andere kant heb we helaas niet kunnen zien.

Foto's zie Facebook / klik hier.

Minitoernooi jeugd NWVV/Titan

Voor foto's zie de Facebookpagina van NWVV/Titan.

Deel 1

Deel 2

Oliebollenactie NWVV/Titan 2020

Helaas hebben wij ook moeten besluiten om de oliebollenactie dit jaar niet te door te laten gaan.
Dit omdat we de regels van het RIVM, zoals die op dit moment gelden, niet kunnen volgen.

Een sportieve groet,
Jeugdbestuur NWVV/Titan

Ouderavond

Beste ouders/verzorgers,

Bij deze willen we u mededelen dat de ouderavond, die gepland stond op 2 september, mede door het Corona-virus verplaatst wordt naar een avond in oktober. De exacte datum en tijd wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Met vriendelijke groet,
Het jeugdbestuur

Infobrief leiders trainers leden en ouders augustus 2020

Deze week zijn de trainingen weer gestart !

Vrijwilligers gezocht

Deze week beginnen de trainingen weer!

Hallo allen,

Deze week beginnen de trainingen weer!

⁃ Hou je aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM
⁃ Neem je eigen bidon, voorzien van naam, mee
⁃ Douches en kleedkamers zijn weer geopend. 18+ ? Hou ook in de kleedkamer 1,5 meter afstand

De (beker)wedstrijden gaan straks ook van start, hierover binnenkort meer informatie.

Zijn er vragen? Neem contact op met Ramona Hilberts (0651928570)

Sportieve groet,
Het jeugdbestuur

Afsluiting seizoen 2019 - 2020 + ouderavond

Beste jeugdleden en ouders / verzorgers,

Afsluiting seizoen 2019 – 2020
Helaas was het dit jaar niet mogelijk om vanuit de vereniging een afsluiting van het seizoen te organiseren. Het jeugdkamp kon geen doorgang vinden en ook de uitjes voor de jongste jeugd kunnen – vanuit de vereniging zelf – niet door gaan.

Om toch iets te kunnen doen vanuit de vereniging hebben we als jeugdbestuur besloten om een bijdrage beschikbaar te stellen voor de teams om zelf een activiteit te organiseren als afsluiting van het seizoen.
De leiders en trainers hebben hier ondertussen bericht van gehad.

De bijdrage komt uit de activiteitenpot waar jullie als jeugdleden en ouders / verzorgers - en niet te vergeten ook de leiders en trainers - je best voor gedaan hebben door mee te helpen met de diverse acties die wij georganiseerd hebben (waaronder de sponsorloop, jaarmarkt, bolchrysantenactie en niet te vergeten onze oliebollenactie).

Ouderavond
Op woensdagavond 2 september is het de bedoeling dat we – mits de maatregelen het toelaten – een ouderavond organiseren. Het is de bedoeling om op deze avond kort terug te blikken op het seizoen 2019-2020 en om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Zet deze datum dus alvast in jullie agenda !
Eind augustus zullen we via de website / Facebook hier meer over laten weten.

Een sportieve groet,
Jeugdbestuur NWVV/Titan

Trainen jeugdleden (tot 18 jaar)