Jeugdafdeling

NWVV/Titan is een samenwerkingsverband van twee voetbalverenigingen (NWVV en vv Titan ) uit Nieuw-Weerdinge welke is opgericht op 1 juli 1989.
De jeugdteams en de dames spelen onder de vlag van NWVV/Titan.
De clubkleuren zijn rood, wit en blauw.

Gegevens dagelijks jeugdbestuur:

Scarlett Balster
06 – 23 86 02 42
E-mail: VoorzitterNWVVTitan op gmail punt com

Peter Sierat
E-mail: SecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Wedstrijdsecretaris
Peter Sierat
E-mail: WedstrijdsecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Tanja Aalderink-Hofman
Weerdingerkanaal nz 96
7831 HG Nieuw-Weerdinge
E-mail: JeugdbestuurNWVVTitan op gmail punt com

Overige telefoonnummers:
Kantine NWVV 0591 - 52 27 27
Kantine Titan 0591 - 52 17 82
Sporthal “de Mondenhal” 0591 - 52 13 77

Laatst gewijzigd: 12 juli 2022

Raboclubactie

Erehaag NWVV/Titan kampioenswedstrijd Vv Titan

Namens de jeugdafdeling, van harte gefeliciteerd!

Ouders langs de lijn, fijn dat ze er zijn!

Daarom 15 tips voor ouders:

1. Geef blijk van belangstelling door aanwezig te zijn bij wedstrijden en ondersteun je kind met positieve aanmoedigingen.
  2. Blijf altijd positief, juist bij verlies, wordt niet boos, de volgende keer beter.
  3. Help je kind meer zelfvertrouwen te krijgen.
  4. Laat je kind sport doen op zijn eigen niveau.
  5. Benadruk het plezier in voetballen, voetballen is meer dan winnen of verliezen, er is ook samenspel, vriendschap, conditie, uithoudingsvermogen en respect.
  6. Samen doen en samen spelen, inzetten voor elkaar is net zo belangrijk dan winnen.
  7. Applaudisseer voor goed spel van je kind maar ook voor dat van de tegenstander.
  8. Wees vriendelijk tegenover alle andere ouders.
  9. Trek de scheidsrechter nooit in twijfel.
  10. Laat het coachen over aan de trainer.
  11. Blijf te allen tijde achter het leun-hekwerk, dus niet op het voetbalveld komen, niet in de dug-out gaan zitten!
  12. Rook niet langs de lijn, u geeft daarmee een heel slecht voorbeeld aan uw voetballende kind(eren).
  13. Gooi rommel zoals koffiebekertjes e.d. in de daarvoor bestemde vuilnisbakken en zeg er iets van als iemand dit niet doet. Sociale controle is belangrijk, als u op een normale wijze iets zegt van ongewenst gedrag dan zal dat alleen maar winst opleveren.
  14. Vloek niet, scheldt niet en gebruik geen enge ziektes om frustratie af te reageren. Misschien staat er wel iemand in het veld of naast u die persoonlijk met ernstige ziekte is of wordt geconfronteerd!
  15. Denk eens na over een functie binnen de vereniging. Het is geen ‘gewone’ zaak dat alles altijd maar weer goed geregeld is bij de club. Daar zijn veel vrijwilligers voor nodig. Denk en doe mee met de club!! Er is veel te doen, de club kan uw hulp goed gebruiken!

Ouders

Ouders zijn bijzonder belangrijk. Zij zijn nodig voor het vele vrijwilligerswerk, autovervoer, het wassen van de kleding en de kinderen.
De kinderen plezier in het voetbal geven staat voorop en ouders dienen daarbij een positieve bijdrage te leveren. Toejuichen en positief stimuleren is een goede zaak, maar laat technische en tactische aanwijzingen over aan de leiders.

Vrijwilligers gezocht !

Ouderavond NWVV/Titan

Beste ouders / verzorgers,

Denkt u aan de jaarlijkse ouderavond op woensdag 8 september.

Start: 19.30
Plaats: kantine NWVV

Met vriendelijke groet,
Jeugdbestuur NWVV/Titan

Oliebollenactie NWVV/Titan 2020

Helaas hebben wij ook moeten besluiten om de oliebollenactie dit jaar niet te door te laten gaan.
Dit omdat we de regels van het RIVM, zoals die op dit moment gelden, niet kunnen volgen.

Een sportieve groet,
Jeugdbestuur NWVV/Titan

Nieuwe kleding

Hallo allen,

Ondertussen heeft (bijna) iedereen een nieuw tenue ontvangen.

De JO19 nog niet omdat ze net nieuw gesponsorde shirts hebben gekregen, die mogen binnenkort wel nieuwe sokken halen maar broekje + shirt komt later.
En de Vrouwen 2 en Vrouwen 3 zullen binnenkort ook nog hun nieuwe tenue op mogen halen.
De datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt.

Zoals iedereen gezien heeft hebben we nu shirts met korte mouw.
In de wat koudere periode is het fijn om daar een thermo shirt onder te doen.

Omdat we als vereniging graag allemaal dezelfde kleding willen hebben bij deze het verzoek om witte thermo shirts aan te schaffen.
Dit kan via ons als vereniging maar mag ook op eigen gelegenheid gedaan worden.
Via Klupp (onze kledingleverancier) zijn de kosten daarvoor € 22,-.
Mocht je hier belang bij hebben dan het verzoek om dit aan te geven bij Gea Moorman (of in de winkel van Tegelcentrum Wolters) zodat we de bestelling hiervoor kunnen gaan doen.
Hou er rekening mee dat er een levertijd op zit.

Een shirt eronder is dus toegestaan maar wel in de kleur wit !

Winnaars sponsorloop

De winnaars van de sponsorloopactie hebben vanochtend hun prijs in ontvangst genomen.
Iedereen bij deze nogmaals gefeliciteerd !!

Uitslag sponsorloop