Jeugdafdeling

NWVV/Titan is een samenwerkingsverband van twee voetbalverenigingen (NWVV en vv Titan ) uit Nieuw-Weerdinge welke is opgericht op 1 juli 1989.
De jeugdteams en de dames spelen onder de vlag van NWVV/Titan.
De clubkleuren zijn rood, wit en blauw.

Gegevens dagelijks jeugdbestuur:

Vacant
E-mail: VoorzitterNWVVTitan op gmail punt com

Vacant
E-mail: SecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Marianne Stavast
Drentse Mondenweg 17
7831 JA Nieuw-Weerdinge
E-mail: LedenNWVVTitan op gmail punt com

Wedstrijdsecretaris
Tina Heijne
E-mail: WedstrijdsecretarisNWVVTitan op gmail punt com

Tanja Hofman
Weerdingerkanaal nz 96
7831 HG Nieuw-Weerdinge
E-mail: JeugdbestuurNWVVTitan op gmail punt com

Overige telefoonnummers:
Kantine NWVV 0591 - 52 27 27
Kantine Titan 0591 - 52 17 82
Sporthal “de Mondenhal” 0591 - 52 13 77

Laatst gewijzigd: 28 juni 2020

Trainingen onder 18 jaar

Beste ouders/ verzorgers,

De besturen hebben zich gebogen over de vraag hoe we de trainingen voor de jeugd onder 18 jaar op een goede manier door kunnen laten gaan.

Enerzijds zijn er de zorgen om het verder verspreiden van het virus, op welke manier dan ook, anderzijds zien wij ook zeker in dat we de jeugd de mogelijkheid kunnen en mogen bieden om te bewegen. We hebben daarom het besluit genomen om per team 1 trainingsmoment per week in te voeren, voor de komende 4 weken.

Dit zal zijn op de maandagavond of de donderdagavond (uiteraard tijdens het normale trainingsmoment).

Tijdens de trainingen zal er in een kleedkamer de mogelijkheid zijn tot toiletbezoek.

Graag wijzen wij nog op het volgende:
voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop;
heb je klachten?
*Blijf thuis
*ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen
* houd 1,5 m afstand met personen van 18 jaar of ouder (uitzondering tijdens het sporten)
* vermijd drukte
* was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie
* schud geen handen;

Mocht de KNVB met andere richtlijnen komen, dan zullen wij dit met u communiceren.

Laten we goed naar elkaar blijven omzien en blijf gezond!

Namens NWVV, vv Titan en het jeugdbestuur,
Een sportieve groet!

NWVV/Titan doet mee aan de Rabo ClubSupport

NWVV/Titan doet mee aan de Rabo ClubSupport actie

Stem op ons! Help ons aan nieuwe trainingspakken voor onze spelers!

Een team is herkenbaar aan eenduidigheid wat te kenmerken is aan het tenue en bijpassende trainingspakken. We hebben 2 jaar terug een prachtige actie gehad waarbij de spelers door middel van een zeer geringe bijbetaling een mooi trainingspak konden aanschaffen. Graag willen we weer zo’n mooie actie opzetten! Kinderen groeien immers snel! Hiervoor kunnen we de financiële ondersteuning van de Rabo Clubsupport goed gebruiken.

Elke stem is geld waard! Stem jij/stemt u op ons?

Leden (vanaf 12 jaar) van Rabobank Emmen/Coevorden kunnen van 5 tot en met 24 oktober hun stem uitbrengen op de clubs die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te groter de bijdrage die de club ontvangt. Dit jaar kunnen leden voor het eerst ook stemmen via de Rabo App.

Via deze link komt u/kom je rechtstreeks op onze pagina waar u uw /je je stem kunt uitbrengen op ons!

Nog geen lid van de Rabobank, vraag dan nu een lidmaatschap aan, zodat u/je straks uw/jouw stem uit kunt brengen.

Kunnen wij rekenen op uw/jouw stem?

Onze spelers zeggen alvast heel hartelijk dank!

Ouderavond

Beste ouders/verzorgers,

Bij deze willen we u mededelen dat de ouderavond, die gepland stond op 2 september, mede door het Corona-virus verplaatst wordt naar een avond in oktober. De exacte datum en tijd wordt z.s.m. bekend gemaakt.

Met vriendelijke groet,
Het jeugdbestuur

Infobrief leiders trainers leden en ouders augustus 2020

Deze week zijn de trainingen weer gestart !

Vrijwilligers gezocht

Deze week beginnen de trainingen weer!

Hallo allen,

Deze week beginnen de trainingen weer!

⁃ Hou je aan de voorzorgsmaatregelen van het RIVM
⁃ Neem je eigen bidon, voorzien van naam, mee
⁃ Douches en kleedkamers zijn weer geopend. 18+ ? Hou ook in de kleedkamer 1,5 meter afstand

De (beker)wedstrijden gaan straks ook van start, hierover binnenkort meer informatie.

Zijn er vragen? Neem contact op met Ramona Hilberts (0651928570)

Sportieve groet,
Het jeugdbestuur

Afsluiting seizoen 2019 - 2020 + ouderavond

Beste jeugdleden en ouders / verzorgers,

Afsluiting seizoen 2019 – 2020
Helaas was het dit jaar niet mogelijk om vanuit de vereniging een afsluiting van het seizoen te organiseren. Het jeugdkamp kon geen doorgang vinden en ook de uitjes voor de jongste jeugd kunnen – vanuit de vereniging zelf – niet door gaan.

Om toch iets te kunnen doen vanuit de vereniging hebben we als jeugdbestuur besloten om een bijdrage beschikbaar te stellen voor de teams om zelf een activiteit te organiseren als afsluiting van het seizoen.
De leiders en trainers hebben hier ondertussen bericht van gehad.

De bijdrage komt uit de activiteitenpot waar jullie als jeugdleden en ouders / verzorgers - en niet te vergeten ook de leiders en trainers - je best voor gedaan hebben door mee te helpen met de diverse acties die wij georganiseerd hebben (waaronder de sponsorloop, jaarmarkt, bolchrysantenactie en niet te vergeten onze oliebollenactie).

Ouderavond
Op woensdagavond 2 september is het de bedoeling dat we – mits de maatregelen het toelaten – een ouderavond organiseren. Het is de bedoeling om op deze avond kort terug te blikken op het seizoen 2019-2020 en om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen.

Zet deze datum dus alvast in jullie agenda !
Eind augustus zullen we via de website / Facebook hier meer over laten weten.

Een sportieve groet,
Jeugdbestuur NWVV/Titan

Trainen jeugdleden (tot 18 jaar)

JO8 t/m JO12 mag weer trainen !