Protos Weering


Als het december is geworden begint het bij de meeste voetballers en supporters weer te kriebelen, want het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi komt er dan weer aan.
Elk jaar in december en januari wordt het populaire zaalvoetbaltoernooi van voetbalvereniging Protos uit Steenwijksmoer weer gehouden. Hieraan nemen zo'n honderd clubs uit Drenthe, Overijssel en Groningen deel.

Geschiedenis Protos Weering
In 1977 werd Protos uit Steenwijksmoer verrassend gekozen tot sportploeg van het jaar in de gemeente Coevorden. De club vierde dat jaar het 25-jarig bestaan. De voetbalvereniging Germanicus veronderstelde dat het behaalde kampioenschap recht gaf op deze onderscheiding. De gebroeders Weerink uit Steenwijksmoer namen het initiatief tot een verbroederingstoernooi met de beide andere voetbalclubs in de gemeente, CVSV en Raptim. Nu doen meer dan honderd teams aan het toernooi mee. De finale van dit zaalsportspektakel in het begin van het jaar wordt door duizenden bezocht.

Het heden van Protos Weering
Om een kaartje bij een van al die 20 sporthallen te bemachtigen moet men er wel wat voor over hebben, meer dan een uur voor aanvang van de 1e wedstrijd begint de zaal namelijk al langzaam vol te stromen. Degene die de finalewedstrijden in Emmen van dichtbij willen volgen, moeten er nog vroeger bij zijn ..de doorgewinterde supporters hebben het er voor over om uren in de lange rijen bij de kassa's te staan wachten.

Protos Weering en de Media
De media besteedt aan dit mega festijn uitgebreid aandacht. Zowel tv alsmede radio, en de plaatselijke omroepstations schakelen live over -van zaal naar zaal om de thuisblijver van de actuele zaken op de hoogte te houden. Ook verschijnen er bij de grote couranten speciale oplages -zoals het Dagblad van het Noorden om iedereen van informatie te voorzien. Via de Protos Website is er zelfs de mogelijkheid om tijdens een wedstrijd live met elkaar te chatten met supporters van andere verenigingen.

Zie ook: protosweering.nl

Voor filmpjes zie: YouTube

Titan strandt wederom in halve finale ⚽️

Na nipte nederlagen tegen de Weide en HZVV behaalde het nog een gelijkspel tegen buurman Valthermond en een overwinning op SC Rouveen, maar dat was slechts goed voor plek drie in de poule.
Daarmee eindigt Titan op plek 15 van de 100 deelnemende clubs πŸ‘πŸ».
Ondanks de uitschakeling kunnen we trots zijn op de ploeg, maar ook zeker op onze fantastische supporters!🦬
Bedankt voor jullie support tijdens alle avonden!πŸ’ͺ🏻
π–‚π–Š π–Ÿπ–Žπ–π–“ π–“π–Žπ–Šπ–™ π–‰π–Š π–‡π–Šπ–˜π–™π–Š, 𝖒𝖆𝖆𝖗 π–œπ–Šπ–‘ π–‰π–Š π–Œπ–Šπ–π–˜π–™π–Š!❀️🀍

Weinig verrassingen in kwartfinale Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Na twee rondes zijn er nog 25 ploegen in de race om de titel van het 47 ste Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. De derdeklassers Titan en Zwolsche Boys slaagden er opnieuw in als eerste in hun poule te eindigen. De derdeklassers DVC Dedemsvaart en De Weide gingen voor de tweede keer als tweede naar de halve finale. De derdeklassers FC Meppel, Rouveen en Raptim en tweedeklasser Dalen bereikten op de valreep de halve finale. CSVC is de enige vierdeklasser die in de koker van de halve finale kwam.

lees meer »

POULEWINNAAR!!!❀️🀍

βš”οΈ πŒπ€π“π‚π‡πƒπ€π˜ βš”οΈ

Titan neemt het vanavond in De Mondenhal tijdens de tweede ronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi op tegen BSVV, CEC, VKW en SC Stadskanaal.
Kom allemaal in het rood/wit vanavond!❀️🀍

Voorronde Protos-Weering-Zaalvoetbaltoernooi verloopt vol spanning

De voorronde van de 47 ste editie van het Protos-Weering- Zaalvoetbaltoernooi leverde enkele verassingen op. Derdeklasser Titan presteerde het best, maar ook de derdeklassers Rouveen, FC Meppel, ASVB, Beilen (zo), Zwolsche Boys en vierdeklasser Mussel leverden een knappe prestatie door als eerste te eindigen naast bekende namen als titelverdediger SVBO, Noordscheschut, Dalen en Hoogeveen (zo). De twintig hallen waren weer het decor van spanning, fraaie goals, spektakel en veel sfeer op de tribunes.

lees meer »

Als beste nummer 1 door naar de volgende ronde!❀️🀍

𝑢𝒏𝒛𝒆 𝒅𝒂𝒑𝒑𝒆𝒓𝒆 π’”π’•π’“π’Šπ’‹π’…π’†π’“π’”

𝑢𝒏𝒛𝒆 𝒅𝒂𝒑𝒑𝒆𝒓𝒆 π’”π’•π’“π’Šπ’‹π’…π’†π’“π’” βš”οΈ
23 december zal deze selectie het in de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi in de Mondenhal opnemen tegen DWZ, FC Ter Apel'96, sv Mussel en NWVV ❀️🀍.

Titan strandt in de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Titan strandt in de halve finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

Van de 100 deelnemers eindigt de rood-witte brigade op een knappe 13e plek!πŸ’ͺ🏻❀️🀍
Namens de spelersgroep en staf bedankt voor alle support! De fans waren wederom geweldig!πŸ‘πŸ»

Door naar de halve finale van Protos

Volg alles via:

Facebook

Protos Weering - Halve finale

Halve finale Protos Weering

Bron: Protos Weering