Hier vindt u informatie met betrekking tot de overige senioren.

Zie voetbal.nl voor het programma.

Programma / uitslagen senioren

Wedstrijden senioren !

Eerste training met onze nieuwe trainer Martin Koppenol

Afscheid Geert Aalderink en Jelmer Deuling

Gisteren heeft het bestuur en de eerste selectie afscheid genomen van Geert Aalderink en Jelmer Deuling.

Jelmer gaat na 4 seizoenen in het rood-wit zijn loopbaan vervolgen in Groningen bij The Knickerbockers.
Geert gaat volgend seizoen aan de slag bij v.v. Sellingen. Geert is, verdeeld over drie perioden, 11 jaar trainer geweest van onze club.…

Trainers nieuws!

Het heeft even geduurd in verband met het Corona-virus, maar de handtekeningen zijn gezet voor het komende jaar.

Martin Koppenol zal bij het eerste elftal aan het roer komen te staan. De afgelopen tijd was hij trainer bij DVC’59. Ook is hij assistent trainer geweest van John de Wolf bij WKE.

Harm Vos zal ook komend seizoen het tweede elftal onder zijn hoede nemen.

Wij als bestuur wensen Martin en Harm een sportief en succesvol seizoen toe.

Bestuur Vv Titan.

TITAN GAAT GROEN!🤯🤩

Titan ging een aantal jaar geleden al groen door het dak van de kantine te vullen met zonnepanelen, maar zal nu ook op het veld af en toe in het groen te bewonderen zijn!

Het nieuwe (concept) uittenue!

Thuistenue 2019-2020

Het (concept) thuistenue voor de aankomende seizoenen! Het prachtige rood-wit geblokte tenue met daarop onze hoofdsponsoren!
Wij danken onze hoofdsponsoren en hopen dat ze nog jarenlang aan Titan verbonden zullen blijven!

Onze shirtsponsoren:
- Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge