Raymond Duitscher Toernooi

Raymond Duitscher Toernooi 2019

28,29 en 30 juni 2019.

Twee weken voor het toernooi alsnog afmeldingen... wij zijn druk bezig om nog teams te benaderen en de poules aan te passen.

Hierdoor duurt het iets langer voordat de indelingen per mail verstuurd worden naar de begeleiding van de deelnemende teams en de indelingen op Facebook en website te zien zijn.

Wat we wel al mee kunnen delen is dat de Jo-13 en Jo-15 niet om 10.30uur, maar om 11.30uur aanwezig moeten zijn.

De Jo-9 en Jo-11 teams starten om 09.00uur en worden om 08.30uur verwacht.

De Jo-17 en Jo-19 starten om 15.00uur en worden om 14.30uur verwacht.

De vrouwen spelen op vrijdagavond vanaf 18.30uur, de teams worden om 18.00uur verwacht.

Wij van de toernooicommissie hebben er zin in! Jullie ook? ⚽️☀️⚽️

# stress

# gezondespanning

# laatsteloodjes

Het Raymond Duitscher Toernooi wordt jaarlijks aan het einde van het seizoen gespeeld op de velden van Voetbalvereniging Titan te Nieuw Weerdinge.
Vanwege het regionale karakter van het toernooi staan er ieder jaar een groot aantal leuke wedstrijden op het programma die zowel voor publiek als speler interessant zijn.

Alle categorieën zijn in 2019 vertegenwoordigd.
Op vrijdagavond spelen de 7x7 Vrouwen en de Vrouwen (11-tal) hun wedstrijden.
Zaterdag trappen de JO-9 pupillen af, waarna de JO-13- en JO-17 junioren aan de beurt zijn.
Zondag sluiten we af met de JO-11, JO-15 en JO-19 categorie.

We zijn druk bezig om teams te benaderen en met de randactiviteiten. Zodra hier meer over bekend is kunt u dit lezen op de websites (www.rdtoernooi.nl, www.vvtitan.nl) en op onze facebookpagina.

Ook zal er dit jaar weer een verloting zijn, waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Sportpark  VV Titan; Raiffeisenstraat 27 Nieuw Weerdinge

Facebook: www.facebook.com/RaymondDuitscherToernooi