Raymond Duitscher Toernooi

Raymond Duitscher Toernooi 2019

28,29 en 30 juni 2019.

Het Raymond Duitscher Toernooi wordt jaarlijks aan het einde van het seizoen gespeeld op de velden van Voetbalvereniging Titan te Nieuw Weerdinge. Vanwege het regionale karakter van het toernooi staan er ieder jaar een groot aantal leuke wedstrijden op het programma die zowel voor publiek als speler interessant zijn.

Alle categorieën zijn in 2019 vertegenwoordigd. Op vrijdagavond spelen de 7x7 Vrouwen en de Vrouwen (11-tal) hun wedstrijden. Zaterdag trappen de JO-9 pupillen af, waarna de JO-13- en JO-17 junioren aan de beurt zijn. Zondag sluiten we af met de JO-11, JO-15 en JO-19 categorie.

We zijn druk bezig om teams te benaderen en met de randactiviteiten. Zodra hier meer over bekend is kunt u dit lezen op de websites (www.rdtoernooi.nl, www.vvtitan.nl) en op onze facebookpagina.

Ook zal er dit jaar weer een verloting zijn, waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden.

Sportpark  VV Titan; Raiffeisenstraat 27 Nieuw Weerdinge

Facebook: www.facebook.com/RaymondDuitscherToernooi
Mail: info op rdtoernooi punt nl
Contactpersoon: Tina Heyne 06 - 21107089