2016

Het Raymond Duitscher Toernooi 2016 wordt mede mogelijk gemaakt door:

Verstand van Sign in al haar facetten !

Uw adres op het gebied van voertuigbelettering, posters, roll-up banners, canvasdoeken, groot formaat spandoeken met bijpassende aluminium frames, stickers, textiel, textielbedrukking, magneetplaten, reclameborden, aannemersborden, makelaarborden, placemats, vlaggen, banieren, beachflags, gevelreclame, lichtbakken, zonwerende folies, full colour belettering, zandstraal folies, spuitsjablonen, stoepborden, kliklijsten, posterhouders, vloerstickers, posterframes, tuinposters, pennen, menukaarten, steigerframe banners, bewegwijzering en nog veel meer!

Woninginrichting Wachtmeester

Al meer dan 65 jaar zijn wij actief als woninginrichter ons bedrijf is in die tijd uitgegroeid tot een toonaangevende zaak in de regio waar u terecht kunt van klassiek tot moderne meubelen. Wij zijn een kwaliteitsbedrijf dat gespecialiseerd is in de complete woninginrichting.

Verder geven wij u professioneel advies over de laatste trends op gebied van meubelen, gordijnen, slaapcomfort, zachte en harde vloerbedekkingen.

Tegel- en Keukencentrum Wolter
Wanneer u op zoek bent naar een keuken, badkamer, vloertegels, wandtegels of een complete renovatie van uw keuken of badkamer dan bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Met exact 40 jaar ervaring zijn wij een begrip in Noord Nederland.  

Wij leveren u topkwaliteit, maatwerk, vakmanschap met bovenal een deskundig advies voor uw keuken, sanitair, tegelwand en tegelvloer.  Voor alles geldt een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Nu ook leverbaar: Budget-line  keukens.  Zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.

Drukkerij Abbes-Hummel

Kan u momenteel van alles op het gebied van drukwerk bieden:

Zakelijk drukwerk: briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, flyers etc.

Familiedrukwerk: geboorte-, trouw-, jubileumkaarten etc.

Verenigingsdrukwerk: clubbladen, jubileumboeken etc.

Sportprijzen: bekers, medailles, standaards etc.

Derks Steigerbouw

Derks Steigerbouw is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het monteren, demonteren en verhuren van stalen- en aluminium steigers voor de bouw, industrie en ook aan particulieren. Ook verzorgen wij krimpfolie en netten voor het inpakken van steigers.

Wij werken uitsluitend met hooggekwalificeerde steigermonteurs en de allernieuwste materialen. Of het nu gaat om een eenvoudige aluminium rolsteiger, een renovatiesteiger lichte klasse of een gecompliceerde steigerconstructie voor de industrie, bij ons bent u altijd aan het juiste adres. Wij werken door het hele land, van Drenthe tot aan Utrecht en van Overijssel tot Gelderland.

Slagerij Dijkstra

Onze slagerij bestaat al meer dan 100 jaar! Wij hebben een eigen slachterij en worstmakerij. Wij stellen hoge eisen aan de herkomst van ons vlees. Al het vlees betrekken wij bij door ons geselecteerde bedrijven in de omtrek van Nieuw-Weerdinge. Daarbij verliezen wij het welzijn van de dieren niet uit het oog: het vee wordt met eigen vervoer getransporteerd waardoor de reistijd tot een minimum wordt beperkt. Deze dieren worden geslacht in eigen slachterij. Daarnaast slachten wij ook voor collega bedrijven en particulieren en vindt verwerking tot eindproducten plaats in eigen werkplaats door gediplomeerde slagers. 90% van al onze worst- en vleesproducten wordt door ons zelf op ambachtelijke wijze gemaakt. In onze rokerij worden prijswinnende lekkernijen als rookworst, bacon, runderrookvlees en ontbijtspek gemaakt.

Schadecentrum Rengers

Schadecentrum Rengers B.V. is een middelgrote all-round schadeherstelbedrijf met 7 medewerkers opgericht in juli 1995. Ons bedrijf is gevestigd in Nieuw Weerdinge in de Zuid-Oosthoek van Drenthe. Ons bedrijf neemt geografisch gezien binnen een straal van 1 kilometer een strategische plaats in, namelijk in de driehoek Gemeente Emmen, Gemeente Borger-Odoorn, Gemeente Vlagtwedde. De Gemeente Stadskanaal daarentegen bevindt zich binnen een straal van 10 kilometer.

Wij richten ons op meerdere markten / segmenten te weten:
- compleet schadeherstel personenwagens
- compleet schadeherstel van lichte- tot zware bedrijfswagens
- PROFILE REPAIR caravan- en camperwand herstel
- industrieel spuitwerk

Veen en Veste Notarissen

Veen en Veste Notarissen is gevestigd in Coevorden, Emmen, Emmer-Compascuum en Klazienaveen. Sirt Fissering, Nathalie Huizing-Ledda en Lennard Reinsma zijn als notarissen aan het kantoor verbonden. Hiermee heeft het kantoor alle kennis en ervaring in huis. Verder bestaat het team uit enthousiaste kandidaat-notarissen, notarisklerken en medewerkers, met allen een uitgebreide kennis van zaken.

U kunt voor veel en uiteenlopende zaken bij ons kantoor terecht. Zo kunt u een afspraak maken voor het opstellen van een testament, levenstestament of notariële volmacht. Gaat u een woning kopen of verkopen? Of bent u van plan uw hypotheek over te sluiten? Wij zorgen ervoor dat uw overdracht of oversluiting vlekkeloos verloopt. Bent u ondernemer of bent u van plan uw eigen onderneming te starten? Dan is het goed om u te laten voorlichten over de juiste juridische vormgeving van uw beroep of bedrijf...

Fuhler Trading

Bent u op zoek naar een nieuwe of gebruikte tractor? Dan bent u bij Fuhler Trading aan het juiste adres!! In en verkoop van onder meer tractoren, mini tractoren, hef en graaf-machines, en dergelijke. Fuhler Trading heeft een snel wisselende betaalbare voorraad.

Wij zijn gevestigd in de zuid-oosthoek van de provincie Drenthe, maar onze transacties beperken zich niet tot dit gebied: Door onze eigen haal- en brengservice staat Fuhler Trading dichterbij u dan u denkt.
Tevens houden wij ons bezig met in- en verkoop en im- en export van gebruiksgoederen voor de particulieren en zakelijke markt. Wij kunnen u altijd verder helpen met de financiering van uw machine. Er zijn verschillende mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Financiering van machines is zowel zakelijk als particulier mogelijk. Al onze gebruikte machines worden geleverd zonder garantie zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. Op alle nieuwe Kioti tractoren heeft u 2 jaar fabrieksgarantie.