Overige sponsors

Installatietechniek Tabak en voetbalvereniging Titan slaan de handen ineen

Sponsoren Informatie pakket voor TV

Deze sponsoren hebben het mogelijk gemaakt om de bezoekers te informeren van digitale uitslagen en standen van alle voetbal elftallen inclusief de jeugd op onze nieuwe TV in de Kantine !!

Fuhler Metselwerken, Nieuw-Weerdinge
BV Metaalbouw TSV, Nieuw-Buinen
Bé en Sietske Goeree
Ronnie van Klinken
Hans en Lineke Loer
Arie Groenwold
Nico Broekema
Postmus Administratie en Advies, Nieuw-Weerdinge
Roelie Popping
Blauw Touringcars, Ter Apel
Henk
Hammy Hartmann en Pam Goeree
Woninginrichting Wachtmeester
Tegel en Keukencentrum Wolters
Raymond Duitscher
VV.Titan

Sponsoren heel erg bedankt voor het nieuwe Informatie pakket !!

ING ondersteunt amateurvoetbal en geeft Titan extra impuls

ING sponsor van Titan

Amsterdam, september 2014 - ING is sponsor geworden van voetbalvereniging Titanen heeft zich per 1 september 2014 voor 3 jaar aan de club verbonden. In maart 2014 startte ING met een van de meest omvangrijke sponsorprogramma’s in de geschiedenis van het amateurvoetbal om het amateurvoetbal in Nederland naar een hoger plan te tillen. Clubs uit heel Nederland maakten met een onderscheidende en originele pitchkans op een intensief sponsorschap van de ING. Titanis één van de ruim 300 amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond is met een sponsorschap waarmee zij de komende 3 jaar de samenwerking aangaat met ING. Daarnaast verbindt ING zich voor de komende 3 jaar aan 122 amateurverenigingen als hoofdsponsor. Met dit programma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland een aanzienlijke impuls geven.

“We zijn enorm trots dat we een sponsorschap van de ING in de wacht hebben gesleept. Het is een beloning voor iedereen die zich binnen de vereniging bezig houdt met sponsoring.. Deze extra impuls van de ING draagt eraan bij dat wij onze ambitie voor de komende jaren kunnen gaan verwezenlijken.

“ING wil met dit initiatief een structurele bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambitie van amateurverenigingen. Een belangrijk onderdeel daarvan is de financiële gezondheid van de verenigingen. We willen ook het amateurvoetbal in Nederland helpen Financieel fit te worden. Binnen het sponsorschap helpen we dan ook de vereniging met kennis en advies om hun financiële huishouding gezond te maken en te houden”, aldus de heer Tuinstra, Rayondirecteur ING MKB.


Bakermat van het Nederlandse voetbal

Voetbal begint bij de amateurvereniging. Amateurverenigingen zijn daarmee de bakermat van het Nederlandse voetbal. Daar wordt de liefde voor voetbal geboren, gekoesterd en gedeeld. Door spelers en speelsters, scheidsrechters, barmannen en -vrouwen, bestuursleden en natuurlijk supporters. Ook staan amateurclubs aan de basis van de maatschappelijke rol van het Nederlandse voetbal. De verenigingen zijn belangrijk voor de jeugd, voor hun ouders en voor de wijken waar ze gevestigd zijn. Daarom zet de ING zich als hoofdsponsor van de KNVB ook met volle overgave in voor het amateurvoetbal in Nederland.

Nieuw scherm

Nieuw scherm vv Titan mede mogelijk gemaakt door Euronics Telkamp.