2009-2010

Hoogeveen winnaar Protos Weering. Titan zesde.

In een bomvolle sporthal Angelslo is Titan er niet in geslaagd de finaleronde te winnen van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi.

Hoogeveen heeft het 33e Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gewonnen. In een prachtige finale wist Hoogeveen Hodo te verslaan met 8 - 6.

Titan kwam vandaag niet tot winnen. De beide poulewedstrijden werden verloren tegen HZVV en Erica. De wedstrijd om de vijfde plaats was nog wat overbleef.

In deze wedstrijd trok GoAhead Kampen met 5-4 aan het langste eind.

Titan met 10 punten naar Finale

In de halve finale strijd in Angelslo is Titan erin geslaagd om als eerste van de poule rechtstreeks door te stromen naar de finale volgende week in hetzelfde Angelslo. Door overwinningen op Bergentheim, Zuidwolde en Hollandscheveld en een gelijkspel tegen CEC, eindigde Titan met 10 punten ruim voor de nummer 2 uit Emmercompas. In deze ronde heeft Geert er voor gekozen om Marco Wolters op de bank te houden. Het was daarom aan de overige spelers om de laatste hindernis op de weg naar de finale te overbruggen.

In een volle sporthal Angelslo is Titan er in geslaagd de finaleronde te behalen van het prestigieuze Protos Weering zaalvoetbaltoernooi.

In de eerste ronde was Titan in de Mondenhal heer en meester, met 4 overwinningen, 19 doelpunten vóór en eentje tegen plaatste Titan zich op eenvoudige wijze voor de kwartfinales. Hierin werd het 2e achter Stadskanaal door 2 overwinningen en 2 gelijke spelen. Emmen plaatste zich als beste 3e en Nieuw-Buinen en Weiteveenseboys vonden in Nieuw-Weerdinge hun Waterloo. Enkele aanwezige supporters vroegen zich later af waar Daniël Manning nou was.

Titan overtuigend naar 2e ronde Protos Weering toernooi.

In een volle Mondenhal heeft vv Titan zich overtuigend geplaatst voor de 2e ronde van het Protos-Weering Toernooi. Titan wist de vier gespeelde wedstrijden alle te winnen en met een maximaal aantal punten van 12 de tweede ronde te bereiken