2008-2009

Titan knap 3e tijdens PWZ ‘08/’09

In een bomvolle sporthal te Angelslo moest Titan gister genoegen nemen met een bronzen plak. Waar iedereen met een roodwit geblokt hart vooraf stiekem toch wel een beetje had gehoopt op de derde toernooizege van Titan in de historie van het PWZ, moest achteraf geconcludeerd worden dat het er dit jaar niet in zat. De loting had bepaald dat Titan in de poulefase moest aantreden tegen HODO en sc. Erica. De andere poule bestond derhalve uit HZVV, Hoogeveen en Noordseschut. Titan eindigde als eerste in de poule. Waar dit de voorgaande jaren nog voldoende was geweest voor een finaleplek, moest deze jaargang een kruisfinale bepalen wie de eindstrijd mocht gaan spelen.

lees meer »

Titan door naar grote finale in Angelslo

Vriend en vijand werden gister verrast door een uitstekende teamprestatie van Titan. Drie van de vier wedstrijden werden gewonnen in een zeer zware poule in de kolkende Citadel in Dedemsvaart. Dit was voldoende voor de eerste plaats in de poule en dus directe plaatsing voor de finaleronde volgende week in Angelslo. De vele meegereisde supporters van Titan kregen waar voor hun geld en mogen dus nogmaals trachten ‘hun jongens’ naar winst in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi te schreeuwen.

lees meer »

Protos Weering 2008 - 2009

Titan overtuigend door naar halve finale

De Mondenhal in Nieuw Weerdinge, thuisbasis van Titan, was gisteravond tot de nok toe gevuld met fanatieke supporters van Titan, Nieuw Buinen, Drenthina, Ter Apel en Pesse. Met name de Titan-aanhang hoopte op wat meer spanning en spektakel dan drie dagen ervoor in de eerste ronde. In tegenstelling tot die ronde maakten Raymond Duitscher en Jeroen Aalderink weer deel uit van de selectie. Peter Koops en Martin Idema hoefden vanavond hierdoor niet in actie te komen, evenmin als de nog steeds geblesseerde Willem Prins.

lees meer »

Titan door naar kwartfinale Protos Weering

Gisteravondheeft Titan zich weten te plaatsen voor de kwartfinale van het prestigieuze Protos Weering Zaalvoetaltoernooi. De favoriet in poule H won van Sp. Roswinkel en NWVV en speelde gelijk tegen EHS'85 en Stadskanaal. Dit was voldoende voor de eerste plaats in de poule. Door dit resultaat mag Titan aanstaande dinsdag wederom aantreden in de 'eigen' Mondenhal.

lees meer »